Spacy al kafan rahat olsun![]()
Bence başlangıç için Honda beatler ideal, hem sürüşü rahat yolda yormaz hemde motoru sorunsuzdur. Ayrıca çok az yaktığıda tecrübeyle sabittir ne zaman benzin aldığını unutursun![]()
gilera sp180 tavsiye ederim. hem kolay kolay sıkılmaz hemde maxi scooter a geçiş isteğinizi uzatabilir. çok seri ve dünya çapında modifiyesiyle en çok uğraşılan scooterlerden birisi. temizine iyi para istiyorlar fakat son kuruşuna kadar değer bence. yakıtı fena harcıyor doğruya doğru.
biz konyada honda yamaha kawasaki bayisiyiz sana tavsiyem sehir icinde hemde acemiligini atmak ıcın
HONDA TODAY
vitesli motora gecmek icin ilk once cbr125 yada ybr tavsiye ederim sonrada 600 -1000 makına devam![]()
today falan alınmaz şehir içi kullanıma hiç uygun değil 50cc çok zor durumda kalıyorsun trafikte, anca yazlık yerlerde plaja bakkala markete gitmeye binilecek harika bir motor.
bir süre speedfight2 kullandım 2 zamanlı olmasından başka bir sıkıntım yoktu zaten piyasada pek kalmadı.
onu sattıktan sonra suzuki an125 aldım bindiğim en güzel scooter diyebilirim yakıt deposunun küçük olmasından başka hiç bir sıkıntısı yok km bakımları 3.500km ideal kullanmımı çok rahat kolay hızlanabilen fiyatına göre oldukça güzeldir tavsiye ederim ama 3.000 tl verilmez![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
kymco agility 125 bugün itibariyle alınmıştır. 3150 TL ye sıfır aldım. kampanyada olduğu için kısa bir süre için 3800 tl'den inmiş. karta peşin fiyatına 6 taksit yaptılar. kymco'da kampanya olduğu için millet saldırmış, gelen makine gidiyo. Ancak 1 hafta beklemek zorundayım. o değil de şimdi gidip her zaman almak istediğim shoei kasklara bakıcam 500 euro fiyat çekiyolar. motor fiyatına bak, kask fiyatına bak.![]()
artan benzin fiyatlarına ilaç gibi gelecek. arabalar otoparka..
BBK90 CORSA OPC
Allah kaza bela göstermesin. Çok iyi bi seçim yapmışsın. bende 2 sene önce aldım agility. 6000 km deydi şu an 25 bin oldu. arabaya dokunmuyorum her yere motorla gidiyorum. dayanıklı ve yol tutuşu iyi bir motor.
Kask olarak nolan önerebilirim kaliteli ve shoei ye göre çok uygun. bunun dışında mont, dizlik ve eldivende almanı şiddetle tavsiye ederim. bu işlerin şakası yok. insan koşarken düştüğünde bile inanılmaz yaralar alıyorken 80 90 100 km ile kaza yaptığında başına gelecekleri düşünmen gerekiyor.
Kask için aşağıdaki linke bakabilirsin
NOLAN KASKLAR | NOLAN | NOLAN KASK N62 GEMINI REPL. STONER 18
Dostum çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, ilk motorumsuper 8 modelini alacaktım ama sırf görüntüsü için 1000 tl daha vermek istemedim. sağdan sağdan yavaş yavaş devam edicez artık. arabada hızı seviyorum ama motor ürkütücü geliyor ve herkesin dediği scooterla başlar racinglere geçiş yaparsın yorumlarını duymazdan geliyorum. bu hep de böyle olacak. kask ve ekipman tavsiyelerini dikkate alıcam.
![]()
BBK90 CORSA OPC
bu benım motorumgercekten muhtesem bir motosiklet
neyse motosiklete küçük bişi ile başlamak çok doğru bi karar. güzel bir motor secmissin aslında. gerisi senin maddi durumuna bakar.
kıyafetlerini tam olarak alıp kullan muhakak. motor tabiiki riskli.
şimdiden ehliyet sınavında başarılar
Bu pcx i her görüşümde moralim bozuluyor ya..Almak için apar topar gitmiştim mutluhana son pcxi 2 saat önce sattıklarını bi dahaki partinin otuz gün sonra geleceğini söylemişlerdiStart stoplu 100 kmde ortalama 2.5 lt yakıt tüketen Gerçekten çok güzel bi scooter.
Bu saatten sonrada alınsa anca garajda yatar kış geldi..
ben bayramdan önce aldım şuan 130 km debayramda binemedim
![]()
şehir dışındaki bayilerden getirebilirsin çoğunun elinde war haberin olsun
Teşekkürler..bu arada honda pcx iyiymiş, kazasız belasız.. motor sevdası bende harley davidson night rod modelini canlı gözle görmemle başladı. saçma gelecek ama ilerde geçersem scooterdan direk bu motora geçmek isterim. gece gece böyle bir motorla uzun yolculuğa çıkmaktan keyifli bir şey olmazdı heralde...
BBK90 CORSA OPC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)