Taekwondo ileriye dönük disiplinli biraz sertde olsa![]()
valla ben milli sutopçuyum. Dünyadaki en sıkıcı spor heralde yüzme. Sürekli fayans sayarsın. Bizim kondüsyon antremanları tam işkence gelirdi. Sutopundan önce Galatasaray Küçük takımda basketbol oynuyordum. Ondan öncede atletizm ve masatenisi yaptım. Basketbol da zevklidir ama dünyadaki en zor spor sutopudur o kesin. Tavsiyem sutopu + aikido olacaktır. Aikido çok şey kazandıracaktır. Sutopunada mental olarak yardımcı olacaktır. Birebir vücut vücüda mücadele olan bütün sporlara yardımcı olarak aikidoyu tavsiye ederim. Hem hırçın olmayacaktır hemde müdaheleleri önceden görüp ona göre hareketini yapacaktır.
IN BOOST WE TRUST
vucudun tum kaslarını çalıştıran sporlardan olduğu için yüzmeye ağırlık verilmeli bence vucudunu çok güzel şekle sokar ayrıca gelişim doneminde gerçekten çok çok yararını gorur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yüzme ve basketbol gercekten cok guzel sporlar heleki yüzme aşırı kondisyon ıstıyor kucuk yaslarda baslarsa ılerde cok ıyı bır yuzucu bıle olur ama sız dersınız bız sadece su vucudu bıraz toplasın saglıklı olsun iyide bir yüzücü olsun hıc tereddüt etmeyin yollayın bir yüzme kursuna gercekten ben cok faydasını gordum kambur durusum var ona etkısı oldu bıraz daha dık duruyorum artık yasım 23
Tunç Yeşilyurt okçuluk u kapatalı bayaaa bi oluo yaw.
IN BOOST WE TRUST
o ne istiyor?...
basketbolu ciddi düşünmesi için yeteneğini ve hevesini keşfetmeye çalışın bi süre sonra ki boşa zaman kaybetmesin.(prof için düşünüyorsanız ilerisi için) he maksat spor olsun dersen basketbol ve yüzme derim hangisi ağır basarsa bi süre sonra ona yoğunlaşır...
ben 5 yaşımda başladım basketbola lise sona kadar uzadım süt ürünlerini seviyorsa boyda uzama kesinlikle yardımcı tecrübe ile sabit 1.93, bol bol yesin nasılsa vericek idmanlarında![]()
ozi bizim arkadaşın yeğeni 50 lik motocross kullanıyordu ve yarışlarda dereceleri var
al motor kardeşine sürmeyi öğrensin yada süleyman memnun un okulu haala açıksa oraya gönderin![]()
SENSİN.
tenis + yüzme derim kesinlikle ya da arabalara ilgisi varsa motorsporları olabilir neden ileride iyi bir rallici olmasın ki
Eğer boyu uzunsa ve yetenekliyse basketbol öneririm artık boya bakıyorlar beceri yetenek gercekten onemlı ama boyu uzun olanları burslu alıp gelıstırıyo klupler eger boyu uzun değilse futbol onerırım zaten buyuk ıhtımalle kendısıde futbol ıstıyodur ama hobi olarak düşünüyorsanız kesinlikle yüzme derim![]()
oguzhan tut elınden gıt dırek gs yazdır floryaya yada arele de yazdırabılırsın ama gs alttan yetısırse ve umut vaad ederse ılerısı ıcın meslek bıle olabılır basket bol spordan cıkıp onun ıcındırek basketball dıyorum heygıdıheey be...(gecmısı hatırladım da
haha )
- K -
________
Dr.Ecu
kardesım kesınlıkle agırlık gerektıren sporlarda kacın bol hareket edebılıcegı stres atabılıcegı spor dalları sec basketbol secersın duzellı yapmadıkdan sonra onu kendısıde okul bahcesınde oynaya bılır ama o yaslarda yuzmeye gıtmesı hem kemık gelısımı hemde asırı sekılde yag yaktırır ve vucut yapısı cok duzgun ve sekıllı olur benım tawsıyem guzel bır spor merkezı bulman ve kesınlıkleoncelıgın yuzme olması
sunu soylemeyı unutdum kesınlıkle bır dıyetısyene goturun yada spor merkezlerınde oluyo proteın ve karbonhıdrat agırlıklı beslnemesını saglayın ben yaklasık 14 senedır yuzuyorum ve 6 yıldır body buıle ugrasıyorum kesınlıkle dısaran ek gıda vermeyın
yazın 3-4 ay yüzme kalan aylar basketbolçevre edinme açısındanda iyi olur çift dal..
carting![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Taekwondo karate judo ninjutsu (uzakdoğu sporları) özellikle iyi hocaların eğitiminde fazlaca geliştirici olmakta
bn basketbol futbol vs yanlısı değilim çocukken çok çalıştım keşke ailem bni 4 yaşımda falan uzak doğu sporlarona yönlendirseydi diyorum içimden
bnce iyi bi hoca bulup hangi spor olursa olsun muhakkak uzakdoğu kültürünü biraz olsun aşılamaya çalışın
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)