User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Bmw e46 3.16 ti alınırmı !

4ever_aj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya biz nette zaten takipteydik sürekli, denk geldiği gibi gittik, motora içine kaportasına falan baktık çok çok temizdi, eleman geldi satıldı dedi biz ağlıyoduk orda işte kredi işlerini halledememiş rezerve ettiren kişi bize kısmetmiş 24.500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. otokopta falan bi kaç tane denk gelmişti, boş+boş ve durumu çok kötü araçlara 28-29 bin fiyat çekiyolardı, bu bize bedava gibi geldi..
    Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız üzdünüz beni o zaman Gerci M3 den sonra 3.16 ya binince gitmeyincede ayrı bi üzülcektim ama hayırlısı

Zaten fiyatlar şu an aşırı ucmus arkadaşlar boyalı arabalara 26 27 diyorlar insanı şaşırtıyolar şimdi binilcek bişey alıp kışı bekleyip 3.18 almak daha mantıklı gibi gelmeye başladı
    [SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M paketsiz düşünme,3.18 otm vites bitane var tanıdıkta satıyor gri renk m paket 2-3 parca boya var kazasız özel bmw servisi müdürünün kendı arabası.Full bakımlı temiz bişey ben 10 gün önce baktım.
    ben aldım onu =)
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşıma aldık zamanında m paket değildi.. 400 liraya ön tampon bulduk hurdadan taktık siyahtı araba arka çok da dikkat çekmiyodu o yüzden idare etti yani.. m2 jant taktık satıcam dediği zaman da 1 ay içinde sattı.. hatta o arabayı alan da gitti mat siyaha kaplattı kaplı halde sattı paraya ihtiyacı olduğu için.. sonra gitti yine compact aldı..

sözün özü bu paraya içi dışı bu kadar güzel başka bi araba yok.. gitmiyo vs diyolar ama e90 316 da en az onun kadar gitmiyo ya da e46 316 ama delirticek kadar bi yavaşlık da yok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)