User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bmw e46 3.16 ti alınırmı !

4ever_aj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bmw e46 3.16 ti alınırmı !

Arkadaşlar ben uzun zamandır e46 ti hevesindeyim kime sorsam sakın alma diyor 2.eli berbat elinde kalır felan diyorlar.Kullanan veya eski kullanıcılarından deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.. Aracın kötü yönleri, kronik arızaları, parca fiyatları vs. ne alemdedir...

Bu arada arkadaşımda 2002 model var araca 21.5 getir al kardeşim diyor sizce alınır mı arac malesef M paket degil 1 parca boya var kazası felan yok 140 binde kırmızı renkte arac cok temiz güzel alıncak arac ama düşünüyorum M paket olmaması beni sogutuyor ben m paket hastasıyım tavsiyelerinizi merak ediyorum mümin kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ((:

Birde galerici arkadaşlarda madem alıcaksın bekle 1 ay gecsin şu bayram seyran zamanları 22 liralara temiz M paket 3.16 ti bulunur diyorlar askerdende kısa bi süre icinde geldim koşturamadım araba fiyatlarını bayagı bi süredir siz ne diyorsunuz bulunabilirmi kazasız 1 2 parca boyalı az km li temiz bir arac 22 liralara...
    [SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 3.18 ti bi arkadasima almistik uzun sure kullandi acayip memnun kaldi satmadi satmiyoda sorun hic cikartmadi araba ona ve cekis durus herseyi gayet guzeldi benimde aklimdaydi bir donem ama nolursa olsun m paket al sonradan yapman zor ve pahali parca olarakda motor zaten sorun dill ama fardir sisdir onlardada zorlanicagini sanmam bmw sonucda ama 3.16 ti alirsan pisman olursun gibime geliyo cok yakar ve gitmez316 da 318 inide kullanmis biri olarak bence 3.18 bak derim ama sen bilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende normalde 3.18 istiyorumda arada bayagı bi fark var fiyat acısından o yuzden 3.16 lara bakıyorum. Ama şehir icinde 500 550 lira yakıyor diyorlar bu ne derece dogru ?? E46 M3 le o paralara gezdim ben gecen ay 3.16 kalkıp aynı benzini yakarsa oturur aglarım ben
    [SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.16 nin deli yaktigi dogru gazlaya gazlaya gezince benzin assagi dogru iniyo 3.18 duz vites kesinlikle daha az yakiyo ama tabi gazlamayi abartmassan ))

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M paketsiz düşünme,3.18 otm vites bitane var tanıdıkta satıyor gri renk m paket 2-3 parca boya var kazasız özel bmw servisi müdürünün kendı arabası.Full bakımlı temiz bişey ben 10 gün önce baktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar istiyor baran fiyat hakkında bilgin varmı ?

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.16 / 3.18 arasında bariz fark var o farka 3.16 M paket alınır stock turbolanır . üstünede para kalır . hem 3.18 den az yakar hem de keyifli olur

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bn 1 buck senedir 316 ti kullnym oldkca memnunuz bnm opel corsa ile ayni yakiyor hatta uzun yolda daha az yaktgnibsoylyblrm gayet keyifli bir arac ama m technic olmazsa 5 para etmez bi araba bn smdi satyrm bakalim piyasasi ne anliycaz

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    318ti olsa al derım ama 3.16ysa uzak dur

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz daha yeni aldık alp beyazı m paket 3.16ti, çok memnunuz. 2.eli yok diyede bişey yok, iyi bir compact alırsan istediğin an elinden çıkartırsın. bizim aldığımız araç honda 2.eldeydi, geldiği gün satıldı, biz gittik rezerve edildi dendi. alan arkadaş banka kredisini halledememiş biz direk aldık, biz almasak başkası alacaktı. şimdi satmak istesek yine 1 günde satarız.

kullanım olarakta keyifli bir araç, yürüsün ona saplayayım buna atlayayım triplerinde değilsen yıllarca binersin, problemsiz..
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert o arabaya bende talip oldum c.tesi ilanı gördüm p.tesi gittik E46 M3 le gittik herifler dışarda sigara iciyor şaşırdılar m3 görünce (: m paket ti varmış diye yapıştım adamlara m3 var işte ti napcan dediler (: satıldı dediler size nasip olmus he vay beee hayırlısı kaca aldınız cok temizdi o araba bayagı bi üzülmüştüm kacırdım diye (:

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar da bahsetmiş biraz daha bütçeni zorla M paket ve 3.18 üzeri bir ti bak derim 323 ti kullanmıştım çok fena şaka aracıydı.
    feel is everything

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende zaten m paket istiyorum ama işte 3.16 da kalabiliyorum ancak dahasına ***** askerden yenı geldım işsizim maddi imkanım yetmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.16 / 3.18 arasında bariz fark var o farka 3.16 M paket alınır stock turbolanır . üstünede para kalır . hem 3.18 den az yakar hem de keyifli olur
    Ne kadar rahat söylemişsiniz

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LegenD-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar rahat söylemişsiniz
    öle değilmi zaten .

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden sana tawsıye bmw gırme daha o paralara cok guzelar alırsın basın cok agrır herkez gıbı temızı dek gelmezse lanet olsun dersın fayda etmez butcende azmıs zaten a

Can Job - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E 46 3.16 sakın alma cok cok ama cok yavas..
    ama 3.18 3.20 alabilirsib düz vites olursa memnun olursun

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adı üstünde BMW sorun yaşamazsın
    ama bu Tİ serisi bi türlü hoşuma gitmedi (tasarım açısından)

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4ever_aj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert o arabaya bende talip oldum c.tesi ilanı gördüm p.tesi gittik E46 M3 le gittik herifler dışarda sigara iciyor şaşırdılar m3 görünce (: m paket ti varmış diye yapıştım adamlara m3 var işte ti napcan dediler (: satıldı dediler size nasip olmus he vay beee hayırlısı kaca aldınız cok temizdi o araba bayagı bi üzülmüştüm kacırdım diye (:
    ya biz nette zaten takipteydik sürekli, denk geldiği gibi gittik, motora içine kaportasına falan baktık çok çok temizdi, eleman geldi satıldı dedi biz ağlıyoduk orda işte kredi işlerini halledememiş rezerve ettiren kişi bize kısmetmiş 24.500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. otokopta falan bi kaç tane denk gelmişti, boş+boş ve durumu çok kötü araçlara 28-29 bin fiyat çekiyolardı, bu bize bedava gibi geldi..
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)