User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
141 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Beylikdüzü Konut Yardım

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fi tower da fiyatlar oldukca uygun...Tam nerede oluyor burasi ?

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fi tower da fiyatlar oldukca uygun...Tam nerede oluyor burasi ?
    innovia nın tam karşısı.eneyurt cumhuriyet mah. esenyurt devlet hastanesine doğru inerken solda

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölgenin en eskilerinden biriyim,yaklaşık 20 yıldır burda ikamet ediyorum. Beylikdüzü bölgesine geçmek isterseniz size önerebileceğim oturmuş,bölgeye hakim bir kaç yer söyliyeyim.

- Bizimkent
    - Kardelen sitesi
    - Erenler sitesi
    - Çamlık sitesi
    - Bey city
    - Beyaz kent sitesi
    - Evrim 2 sitesi
    - Koçerler sitesi
    - beyaz city

şimdilik aklıma gelenler bunlar.bunlar bölgenin köklü ve iyi siteleridir.aralarında oturuma 1-3 yıl içinde açılmış olanlarda mevcuttur.söz ettiğim siteler BEYLİKDÜZÜ ilçesine bağlı referanslı sitelerdir.daha birkça tane daha sayılabilir.Allah utandırmasın şimdiden.

bir kaç sitede satılık ılanı buldum onlarda ucuk fiyatlar

beylıkduzunde fiyatlar anlamsızca ucmus..
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür abı teras konutlarnın 50 mt ılersınde dukkanım var benım gelmeden önce pm at burda emlakcı fln tanıddıık cok her turlu yardımcı oluruuz
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

OZAN-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satılık Residence İstanbul Beylikdüzü 117 m2 225.000 TL Emlak Ofisinden - 56298480

düşünürsen arkadasımın evi satıyo. beyaz city sanırım tam bılmıyorum ben beylıkduzunu. aracısız halledilebilir . ılan emlakcını vermıs oldugu ılan.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir kaç sitede satılık ılanı buldum onlarda ucuk fiyatlar

beylıkduzunde fiyatlar anlamsızca ucmus..
    Uzun muddet Bizimkent ve Evrim2' de oturmus biri olarak konusuyorum , evrim cok guzel bi sitedir gerek lokali, sahasi, duzenlemesi ,evlerin genisligi olarak ama 7. katta yasadik 17 Agustos'u ve ondan sonra tasindik biraz urkuttu bizi acikcasi o zaman binalarda gram catlak olmamasina ragmen . Eger olur da uygun imkanim olursa yeniden bizimkent'in 146 mt2'lerden alir , icini yapar yillarca da otururum yeniden . Hem merkezi hem de degerini kaybettirmeyecek biyer .
    İnnovia'ya da bakin cunku yeni binalarda en mantiklisi o .En azindan ilk etaba baktik 143 mt2'lere zamaninda . İlk etaplarin mutfak dolaplari cok kaliteli sayilmazdi ama kotu de degildi ikinci ve ucuncu etaplarin ornek dairelerindekileri baz alarak konusuyorum İsthanbul Evleri olabilir ama ic kalitesi gercekten uyduruktu dolaplari parkeleri lavabolari falan . Ulasim gibi bi sorun var bi de bauhaus tarafindaki evlerde. Eger yola yakin degilseniz ve arabasizsaniz biraz yurumeniz gerekiyo . Bu durum İsthanbul evlerinde de boyle İnnovia'da da boyle . Regnum'a da ulasim sorunundan dolayi hic bakmadik acikcasi . Ama takildiginiz bi nokta olursa yardimci olmaya calisirim
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    muştu senin iş leventte

özgür abi seninkide kağıthane tarafındaydı galiba

şuanda ki aylık yakıt harcamanızla bdüzüne taşınırsanız ne kadar harcarsınız onuda hesaplayın bence

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muştu senin iş leventte

özgür abi seninkide kağıthane tarafındaydı galiba

şuanda ki aylık yakıt harcamanızla bdüzüne taşınırsanız ne kadar harcarsınız onuda hesaplayın bence
    adam mantıklı

abi herşey bi yana iyi düşünün bu olayı her sabah kalk işe gel ordan eve dön ve tam trafik yönü. sabah topkapı tarafına aksamda avcılar tarafına kilit oluyor.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler konuyu hortlatıyorum ama,

beylikdüzünde taksim ekspres otobüsüne ve metrobüse en yakın hangi siteye bakalım? ikisinin de yürüme mesafesinde olması ve yürünecek yolun tek başına kız arkadaşımın yürüyebileceği şekilde güvenli olması lazım

düşün taşın şehir merkezinde keşkülden yapılmış evlere 1000-1200 lira para bayılıyoruz üstüne hır gürü kargaşası bitmiyor, beylikdüzüne gelsek sitelerin imkanları evlerin içi dışı vs. harika, kirası da 700-800 lira. sizce mantıklı hareket mi?

iş yerlerinin biri bayrampaşada biri beyoğlunda, araba var ama tüp olmadığından hiç o işe girmek istemiyorum

ne yapalım, semt sakinlerinden yorum bekliyorum

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ctg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

beylikdüzünde taksim ekspres otobüsüne ve metrobüse en yakın hangi siteye bakalım? Ikisinin de yürüme mesafesinde olması ve yürünecek yolun tek başına kız arkadaşımın yürüyebileceği şekilde güvenli olması lazım

düşün taşın şehir merkezinde keşkülden yapılmış evlere 1000-1200 lira para bayılıyoruz üstüne hır gürü kargaşası bitmiyor, beylikdüzüne gelsek sitelerin imkanları evlerin içi dışı vs. Harika, kirası da 700-800 lira. Sizce mantıklı hareket mi?

Iş yerlerinin biri bayrampaşada biri beyoğlunda, araba var ama tüp olmadığından hiç o işe girmek istemiyorum :d

ilk durağa yakın istediğiniz gibi bir site ada90 var. Eski bir site oturumu çoktur.
    Ahmet saraçoğlu o sitede oturuyor. O da görürse açıklama yapar. Onun haricinde otobüs güzergahı üzerinde yeni bloklar ve sitelerde mevcut.
    Bir haftasonunu ayırıp özellikle deprem sonrası bir daire bulmanızı
    isterim. Yalnız taksim express temden gidiyor. Bayrampaşa işini nasıl halledeceksiniz ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızımkentten kıralayın derım.metrobus duragı var sıtenın kenarında otobus duragı her yanında alısverıs merkezlerıne yurume mesfesınde

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

beylikdüzünde taksim ekspres otobüsüne ve metrobüse en yakın hangi siteye bakalım? ikisinin de yürüme mesafesinde olması ve yürünecek yolun tek başına kız arkadaşımın yürüyebileceği şekilde güvenli olması lazım

düşün taşın şehir merkezinde keşkülden yapılmış evlere 1000-1200 lira para bayılıyoruz üstüne hır gürü kargaşası bitmiyor, beylikdüzüne gelsek sitelerin imkanları evlerin içi dışı vs. harika, kirası da 700-800 lira. sizce mantıklı hareket mi?

iş yerlerinin biri bayrampaşada biri beyoğlunda, araba var ama tüp olmadığından hiç o işe girmek istemiyorum

Öncelikli olarak bi akşam ve sabah metrobüsle iş çıkış saatlerinde b.düzü-bayrampaşa, b.düzü-beyoğlu yapın sonra kararınızı verin.. Hergün gidip geleceksiniz bu yolu. Ona göre kararınızı verirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bızımkentten kıralayın derım.metrobus duragı var sıtenın kenarında otobus duragı her yanında alısverıs merkezlerıne yurume mesfesınde
    Sabah iş saatinde oraya gelene kadar hınca hınç doluyor taksim otobüsleri. Ama Bizimkentte güzel bir tercih ama kiralar biraz daha yüksektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana farketmiyor ben zaten her gün ziverbey-bayrampaşa yapıyorum, dolmuş-metrobüs-metro falan, alışkınım

taksim ekspres otobüsü de benim anladığım ilk durakta binip 1 saat gidip taksimde iniyorsun, olay bu kadarsa kız için sorun değil, şu an mecidiyeköyde evden çık metroya yürü, taksimde aktarma yap şişhanede in falan gene 45 dakka zaman gidiyor kız arkadaşım için.

çöyle bir olay da var, şu an kızın oturduğu semtte baya bir sıkıntı var, yokuşu komşusu çevre insanı falan içim hiç rahat değil, haftada bir saçma sapan sıkıntılar çıkıyor. hani merkezde olsun diye hem fazla kira verip hem de bunlarla uğraşmak bizi bıktırdı. onunla uğraşacağıma yarım saat fazla yol giderim kafam rahat olur derdindeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...97992654/detay

şu ev mesela dediğim kriterlere uyar mı? bu evi al şişliye ya da bizim ziverbeye koy kirasını dolarla isterler bana mantıklı gelmeye başladı yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana farketmiyor ben zaten her gün ziverbey-bayrampaşa yapıyorum, dolmuş-metrobüs-metro falan, alışkınım

taksim ekspres otobüsü de benim anladığım ilk durakta binip 1 saat gidip taksimde iniyorsun, olay bu kadarsa kız için sorun değil, şu an mecidiyeköyde evden çık metroya yürü, taksimde aktarma yap şişhanede in falan gene 45 dakka zaman gidiyor kız arkadaşım için.

çöyle bir olay da var, şu an kızın oturduğu semtte baya bir sıkıntı var, yokuşu komşusu çevre insanı falan içim hiç rahat değil, haftada bir saçma sapan sıkıntılar çıkıyor. hani merkezde olsun diye hem fazla kira verip hem de bunlarla uğraşmak bizi bıktırdı. onunla uğraşacağıma yarım saat fazla yol giderim kafam rahat olur derdindeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...97992654/detay

şu ev mesela dediğim kriterlere uyar mı? bu evi al şişliye ya da bizim ziverbeye koy kirasını dolarla isterler bana mantıklı gelmeye başladı yani
    Burası yolun diğer kısmında... Siz Barış Mahallesine bakın, Adakent olur. Oturarak
    gitmek istiyorsanız 1saat 15dk ilk durağa yakın yerlerden bakın derim. Yoksa işkence olur
    bayan için o yol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oturarak
    gitmek istiyorsanız 1saat 15dk ilk durağa yakın yerlerden bakın derim. Yoksa işkence olur
    bayan için o yol
    bu ilk durağa yakın siteler hangileri? mahalle adı falan nedir? o şekilde de arayayım sahibindende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...10148832/detay

bu dikkatimi çekti, sahibinden ev, emlakçı komisyonu yok adamla da konuştum, metrobüse eksprese servis var falan dedi ama ilk duraktan oturarak gitme muhabbeti önemli şu an

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilk durağa yakın siteler hangileri? mahalle adı falan nedir? o şekilde de arayayım sahibindende
    Yukarıda da yazdım BARIŞ MAHALLESİ MİGROS ARKASI ve ADAKENT diye aratın.

Cumhuriyet Mah. Esenyurt tarafı yani yolun diğer kısmında

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk durağa yakın en güzel siteADA90 dır , ailem hala orda , ben deniz manzarasına kandım çıktım eston reşitpaşaya geldim ama bin pişmanım.Otobüs kullanmasamda gelenimiz gidenimizi ilk-son durakta taksi gibi indirip bindirmek büyük rahatlıktı.Dıştan bişeye benzetemezsiniz ama içi kapalı kutu gibi , yazın yazlık site gibidir , balkonu salonu geniştir.Önü kilometrelerce açıktır , arabanın üstünde anahtarı unut , camı açık unut , güvenlik gelsin kapatıp anahtarı teslim etisn ,, benim kuzenler orda büyüdü hep , 5 yaşlarındna itibaren hep bahçedelerdi ve gözümüzün önünde , çıkma ihtimalleri olmadığı için hep rahattı içimiz.Hır gür it kopuk kesinlikle olmaz.Bahçe düzenlemesini havuzunu söylemiyorum.Fotoyu netten buldum , benim değil.

İstanbulda , beylikdüzünde içi yeni , daha güzel konut yok mu ,, tabiki var.Ama aradığınız kriterlerdeki en güzel yer ada bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)