Fi tower da fiyatlar oldukca uygun...Tam nerede oluyor burasi ?
Printable View
Fi tower da fiyatlar oldukca uygun...Tam nerede oluyor burasi ?
özgür abı teras konutlarnın 50 mt ılersınde dukkanım var benım gelmeden önce pm at burda emlakcı fln tanıddıık cok her turlu yardımcı oluruuz
Satılık Residence İstanbul Beylikdüzü 117 m2 225.000 TL Emlak Ofisinden - 56298480
düşünürsen arkadasımın evi satıyo. beyaz city sanırım tam bılmıyorum ben beylıkduzunu. aracısız halledilebilir . ılan emlakcını vermıs oldugu ılan.
Uzun muddet Bizimkent ve Evrim2' de oturmus biri olarak konusuyorum , evrim cok guzel bi sitedir gerek lokali, sahasi, duzenlemesi ,evlerin genisligi olarak ama 7. katta yasadik 17 Agustos'u ve ondan sonra tasindik biraz urkuttu bizi acikcasi o zaman binalarda gram catlak olmamasina ragmen :) . Eger olur da uygun imkanim olursa yeniden bizimkent'in 146 mt2'lerden alir , icini yapar yillarca da otururum yeniden . Hem merkezi hem de degerini kaybettirmeyecek biyer .
İnnovia'ya da bakin cunku yeni binalarda en mantiklisi o .En azindan ilk etaba baktik 143 mt2'lere zamaninda . İlk etaplarin mutfak dolaplari cok kaliteli sayilmazdi ama kotu de degildi ikinci ve ucuncu etaplarin ornek dairelerindekileri baz alarak konusuyorum :) İsthanbul Evleri olabilir ama ic kalitesi gercekten uyduruktu dolaplari parkeleri lavabolari falan . Ulasim gibi bi sorun var bi de bauhaus tarafindaki evlerde. Eger yola yakin degilseniz ve arabasizsaniz biraz yurumeniz gerekiyo . Bu durum İsthanbul evlerinde de boyle İnnovia'da da boyle . Regnum'a da ulasim sorunundan dolayi hic bakmadik acikcasi . Ama takildiginiz bi nokta olursa yardimci olmaya calisirim :)
muştu senin iş leventte
özgür abi seninkide kağıthane tarafındaydı galiba
şuanda ki aylık yakıt harcamanızla bdüzüne taşınırsanız ne kadar harcarsınız onuda hesaplayın bence
beyler konuyu hortlatıyorum ama,
beylikdüzünde taksim ekspres otobüsüne ve metrobüse en yakın hangi siteye bakalım? ikisinin de yürüme mesafesinde olması ve yürünecek yolun tek başına kız arkadaşımın yürüyebileceği şekilde güvenli olması lazım
düşün taşın şehir merkezinde keşkülden yapılmış evlere 1000-1200 lira para bayılıyoruz üstüne hır gürü kargaşası bitmiyor, beylikdüzüne gelsek sitelerin imkanları evlerin içi dışı vs. harika, kirası da 700-800 lira. sizce mantıklı hareket mi?
iş yerlerinin biri bayrampaşada biri beyoğlunda, araba var ama tüp olmadığından hiç o işe girmek istemiyorum :D
ne yapalım, semt sakinlerinden yorum bekliyorum :)
ilk durağa yakın istediğiniz gibi bir site ada90 var. Eski bir site oturumu çoktur.
Ahmet saraçoğlu o sitede oturuyor. O da görürse açıklama yapar. Onun haricinde otobüs güzergahı üzerinde yeni bloklar ve sitelerde mevcut.
Bir haftasonunu ayırıp özellikle deprem sonrası bir daire bulmanızı
isterim. Yalnız taksim express temden gidiyor. Bayrampaşa işini nasıl halledeceksiniz ?
bızımkentten kıralayın derım.metrobus duragı var sıtenın kenarında otobus duragı her yanında alısverıs merkezlerıne yurume mesfesınde
bana farketmiyor ben zaten her gün ziverbey-bayrampaşa yapıyorum, dolmuş-metrobüs-metro falan, alışkınım :)
taksim ekspres otobüsü de benim anladığım ilk durakta binip 1 saat gidip taksimde iniyorsun, olay bu kadarsa kız için sorun değil, şu an mecidiyeköyde evden çık metroya yürü, taksimde aktarma yap şişhanede in falan gene 45 dakka zaman gidiyor kız arkadaşım için.
çöyle bir olay da var, şu an kızın oturduğu semtte baya bir sıkıntı var, yokuşu komşusu çevre insanı falan içim hiç rahat değil, haftada bir saçma sapan sıkıntılar çıkıyor. hani merkezde olsun diye hem fazla kira verip hem de bunlarla uğraşmak bizi bıktırdı. onunla uğraşacağıma yarım saat fazla yol giderim kafam rahat olur derdindeyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...97992654/detay
şu ev mesela dediğim kriterlere uyar mı? bu evi al şişliye ya da bizim ziverbeye koy kirasını dolarla isterler :) bana mantıklı gelmeye başladı yani
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...10148832/detay
bu dikkatimi çekti, sahibinden ev, emlakçı komisyonu yok adamla da konuştum, metrobüse eksprese servis var falan dedi ama ilk duraktan oturarak gitme muhabbeti önemli şu an
İlk durağa yakın en güzel siteADA90 dır , ailem hala orda , ben deniz manzarasına kandım çıktım eston reşitpaşaya geldim ama bin pişmanım.Otobüs kullanmasamda gelenimiz gidenimizi ilk-son durakta taksi gibi indirip bindirmek büyük rahatlıktı.Dıştan bişeye benzetemezsiniz ama içi kapalı kutu gibi , yazın yazlık site gibidir , balkonu salonu geniştir.Önü kilometrelerce açıktır , arabanın üstünde anahtarı unut , camı açık unut , güvenlik gelsin kapatıp anahtarı teslim etisn ,, benim kuzenler orda büyüdü hep , 5 yaşlarındna itibaren hep bahçedelerdi ve gözümüzün önünde , çıkma ihtimalleri olmadığı için hep rahattı içimiz.Hır gür it kopuk kesinlikle olmaz.Bahçe düzenlemesini havuzunu söylemiyorum.Fotoyu netten buldum , benim değil.
http://static.panoramio.com/photos/1...0/23363583.jpg
İstanbulda , beylikdüzünde içi yeni , daha güzel konut yok mu ,, tabiki var.Ama aradığınız kriterlerdeki en güzel yer ada bence.