-
barış mahallesine baktım, sanırımn orası biraz daha eski bir yerleşim, evlerin içi eski geldi gözüme.
hani madem bu derece uzağa taşınıcaz, o zaman evin içi mükemmel olmalı, site de mükemmel olmalı ki çok moralimiz bozulmasın :)
bu işin en iyisi atlayıp arabaya bi haftasonu gidip bakmak oralara
-
E5 dibinde sıfır , güzel bir site var , adını unuttum şimdi . Shell , migros , koçtaşın orda , ora da çok güzel , bilen varsa yazıcaktır.fakat beylikdüzünde şu var(otobüs birincil taşıt olacağı için söylüyorum.)otobüs ada90 ın ordan kalkar , megaket , pazar , büyükşehirin içi , bizimkent vss derken e5 e çıkana kadar yanlış saymadıysam 14 15 ;;ilk durağa aslında yakın olan migros a (bahsettiğim yeni sitelerin orası) gelene kadar 17 18 durak geçer.yani sağ kulağı sol elle tutar güzergahı gereği.ki bayaa bayaa da dolar o zamana kadar.ilk binişte dezavantaj , beylikdüzüne dönülte inerken avantajdır buda.en güzeli bi haftasonu heryeri turlamak.
-
aynen ctesi beylikdüzündeyim sözü geçen heryere gidip bakıcam. teşekkür ederim arkadaşlar :)
-
innoviada oturan var mı? kışın en soğukta ısınma gideriniz ne oluyor?
merkezi ısıtmaya girmeden kendi imkanlarımızla ısınalım desek var mı böyle ölücü bi şansımız? :D
-
uygun fiyatlara güzel daireler var ama araştırın iyice derim bende beylikdüzü sevdasına düştüm yollara 1 ay önce emlakcının oyunculuk kabiliyetine aldanarak güzelyurtun beylikdüzü olduguna ikna edilerek esenyurta taşınmış bulunmaktayım bauhausun arka kısmında.doğma büyüme Güngörendeydim buralar güzel sakin yerler ama kimseyi tanımıyorum. kimler var yakınımda çevremde bi tanışalım derim..
olumsuz yönü işimin Çemberlitaşta olması günün çoğunlugu yolda geçiyo.
-
Ntowers hakkında ne diyorsunuz ? hafta içi gidip bakıcam
-
üstad merhaba..
Barış mahallesinde (beylikdüzü migros arkasında) oturan biri olarak sana yaşadıklarımı ve çevre hakkında bilgi vereyim.
8 ay evvel evlenip buraya yerleştim kiracı olarak. 600 liraya oturmaktayım. 70 lirada aidatım var... evim 3+1 dir. Taksim-Bdüzü otobüsleri (çift katlı express olanlar) kapıdan çık 30 metre sol tarafımda kalmakta :)
mecidiyeköyde çalışmaktayım.. bdüzü ucuz olur,, yakında metrobüs gelecek derlerdi,, inandık geldik buralara..
çevre olarak gerçekten çok güzel bir yer,, etrafın ağaçlık, sessiz trafikten uzak stressiz bi ortam var.. sabahları kuşları duyarsın ctesi-pazar :) mesela ben 8 aylık evliyim cuma geceleri 12 gibi canımız sıkılır hadi hanım 2 tur atalım dışarda derim... çıkarız dışarı etrafta aileler,, bebek arabaları ile gezmede falan.. gece 11-12 barış mahallesi.. bunu cok yaşadım ve cokda mutluyum bu bakımdan. metrobuse yuruyerek 10 bilemedin 13 dakkalık yolun var. huzurlu ferah bi yerdir...
gelelim beğenmediğim yerine... METROBÜS :D alıştım dersen,, sen bilirsin buyur gel derim :D ama 8 ayda neler çektim birde bana sor :D
yani diceğim odur ki,,, yaşamak için güzel yer,, migros,, marmara park, bellisium, avm ler vs gezmeye cok yer var... atla arabana yada minibüse kumburgaza git,, selimpaşa silivri buralara git :D
aklına takılan bişey varsa sorabilirsin...:heyoo:
Saygılar
Rıdvan :icon_tup:
-
beyler konu açacaktım hazırı varmış :) bende beylikdüzü & bahçeşehir de teraslı veya bahçe kullanımlı olmak koşuluyla ev arıyorum dün beykente Kubist park residance'a ve vista 4'te teraslı daire baktım hoşuma gitti açıkcası ama alternatif olabilecek önerileride değerlendirebilirim