:D
fotoğraf boyutu için kusura bakmayın :D
http://www.pbinsaat.com.tr/userfiles/file/akyurt4.JPG
Printable View
:D
fotoğraf boyutu için kusura bakmayın :D
http://www.pbinsaat.com.tr/userfiles/file/akyurt4.JPG
fışkiyede var mı :D
kanka regnum çok güzel yaaa birazdan benim evin fotolarını çekip koyacam satılığa D:
Ist;da 2+! daire fiyatina Sile"de villalar satiliyor. Yeni yapilan yollarla fln Sileye ulasim nasil su an ?
ben regnumdam alacaktım emlakçı aldırtmadı :)
regnum falan yeri ters te beylikdüzü migros tarafına bakmanızı tavsiye ederim.Migrosun 2 sokak arkasında 5katlı siteler ve villalar var yolunuz düşerse bir bakın, ben orada oturuyorum gerçekten güzel sessiz sakin bir yer.
bu arada ufak bir detay E-5'in Bauhaus tarafı Esenyurt belediyesine bağlı, Migros tarafı B.düzü, her ne kadar 2 tarafada B.düzü dense de aralarında fark var, ben olsam B.düzü yada Beykent(B.düzü'nin B.çekmece'ye yakın tarafı yeni çok lüx ve güzel siteler var hem fazla yüksek binalarda değil) tarafına bakardım
Cumhuriyet mahallesi neresi oluyor ?
ben bizimkentte otururken adresim cumhuriyet mahallesiydi ama nereye kadar uzuyor mahalle bilmiyorum. Bizimkenti bilmiyosan tarif ediyim.
Bizimkent galiba Kaya Ramada Plaza hotelinin karsi tarafiydi oyle hatirliyorum . Satilik ilanlarina bakiyordumda cogu yer Cumhuriyet mahallesi diye geciyor neresi bilmiyorum ondan sordum .
amma kastım ya :)
noldu lan neye karar verdn
kanka hep olumsuz yorumlar var. ıspartakuleye bakıyorum orada da uygun fiyatlar
kardes bızımkent sıtesınden ev bakabılırsın beylıkduzundekı en kalıtelı evlere (deprem saglamlıgı acısından vede ıscılık) nezıh bı sıte ortamına guvenlık bakımından gayet saglıklı,cocuk varsa onun ıcın tum gun sorunsuz zaman gecırecegı parkları oyun sahaları basket voleybol tenıs sahaları halı sahası bulunduran bır yer. gece saat kac olursa olsun buyuk sıtenın ıcınde hanımınla yuruyuse cıkabılırsın kafanı dınleyebılırsın. suan fıyatlar ıse 2+1 ler 160 180 arası 3+1 lerde 200 240 arası m2 sıne gore degısıyor
beylikdüzü bölgesinde 3 adet cumhuriyet mah. var.
1. beylikdüzü ilçesine bağlı içerisinde bey city,bizimkent,teras konutların olduğu mah.
2. internetteki bir çok rezidans ilanının bulunduğu esenyurt ilçesine bağlı cumhuriyet mah.
3. büyükçekmece ilçesine bağlı beykent bölgesinin bir kısmının bağlı olduğu cumhuriyet mah.
3 mahallede birbirine çok yakındır.emlakçılar genellikle esenyurt isminin çok duyulmaması için beylikdüzü/ cumhuriyet mah. olarak işaretliyorlar fakat alakası yok.
Bölgenin en eskilerinden biriyim,yaklaşık 20 yıldır burda ikamet ediyorum. Beylikdüzü bölgesine geçmek isterseniz size önerebileceğim oturmuş,bölgeye hakim bir kaç yer söyliyeyim.
- Bizimkent
- Kardelen sitesi
- Erenler sitesi
- Çamlık sitesi
- Bey city
- Beyaz kent sitesi
- Evrim 2 sitesi
- Koçerler sitesi
- beyaz city
şimdilik aklıma gelenler bunlar.bunlar bölgenin köklü ve iyi siteleridir.aralarında oturuma 1-3 yıl içinde açılmış olanlarda mevcuttur.söz ettiğim siteler BEYLİKDÜZÜ ilçesine bağlı referanslı sitelerdir.daha birkça tane daha sayılabilir.Allah utandırmasın şimdiden.