siz ilanda doğru bilgi verdinizde burda bizmi atıp tutmuşuz anlayamadım
soru ortada cevap ordata konimi ? hayır değil ? ee başka ?
siz ilanda doğru bilgi verdinizde burda bizmi atıp tutmuşuz anlayamadım
soru ortada cevap ordata konimi ? hayır değil ? ee başka ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
SAKİN OL ŞAMPİYONN
beni baba parası ile artislik yapan işi bilmeyim iki video izleyip şak şak yapan gençlerle karştırma sen orda neyi nası kaldırıyosun orasını bilemem !!!!!!
msnden ekliyip bana koni diyen senmisin ? değilmisn bana onu söyle
keşke msn plus kullansaydımda ısrarla koni olduğunu anlatmaya çalştığınız cümleleri tech ailesi ile paylassaydım ayrıca ben aranıyor kısmına özellikle SARI KONİ diye belirttim elinde dünyaca ünlü marka varmış bana neee ben koni istiyorum sen bende var diyosun sonrada burda paylaşıyorum ve şimdi tutmuş bana yok pon pon kızlar şak şak cocuklar işi bilmeyen eleman muamelesi ne sanıyosun sen kendini şampiyon çok yükseklerden uçma sen avrupada kupa kaldırıyosan bizde kıçı kırık izmir çöplüğünde mahalli drag kupası kaldırıyoruz aradaki fark kendi çabaları ile bişeyler yapmaya çalışsan genç ve baba parası sponsor mu artık ne parası bilemedim onula biyerlere gelen olaylı şampıyon mu ??? soruyorum tech ailesine kararı siz verin ben 1. msjımda kötü bişeymi dedim sadece sordum orjinal konimi ?? Deilmii bana koni diel vmax ama iş görür desen eyw yaaa
-- Japan center --
ben ilk defa buraya kayıt oldum ve ilk defa yazdım tekrar söylüyorum ürün benimdir benim dışımda kimse pazarlayamaz ve tekrar yazıyorum ürün VMAXX dir ben lafımı söyledim ister alın ister alınma beni baglamaz ben eleştrimide yaparım saygılarımıda sunarım
çok merak ettiysen söylim sponsor deil alın teridir
Ya iş markası değil. Alın teri vs de değil. İşi oraya sen getirdin.
Adama koni demişsin baştan. Orjinal koni demişsin. Hatta adam inanmamış bize soruyor koni mi bu diye. Sen şimdi vmaxx diyorsun. Baştan desen vmaxx diye, güzel marka, işini görür diye, arkadaş da ona göre düşünür, ona göre alır veya almaz.
Sonradan "işte söylüyorum, markası bu" demekle olmaz.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
www.honda-tech.com
bana dicek laf brakmadın teşekkür ederim
bana senmi dedin kardeşinmi blimiyorum orjinal konidir stckerlarını söktük istiyosan stcker da ayarlarımşimdi gerek yok boyle boş boş konuşmaya sende orda kaldırıken biz boş durmuyoz burda merak etme bizde baba yok bizimkide kuruşuna kadar alınteri rahat ol sen ben boynumada silgi taşırkende sanayide çalışyodum sampiyon
-- Japan center --
dedigim gibi hakkıyla yapanlara saygım sonsuzdur
kardeşim sen nerde olduğunun farkında değilsin heralde burayı sırdan forumlarla karıştırdın heralde burdaki çoğu insan kendi aracına kendi işine sahip insanlar Project Cars - TechTurkey Forum bu başlığın altına bir göz at bakalım hangi delikanlı babasının aracına bunları yapabilir![]()
neyse abiler konuyu ben açtım sayın adminler sileblirseniz sevinirim hayrlı akşamlar
-- Japan center --
@Kral_volkan;
Başlığı açan arkadaşın niyeti seni karalamak değil, bizden bilgi almak. Zaten satıcı bilgilerini vermedi. İlanı da kaldırdı ilk mesajdan.
Sen de sanırım yanlış anlaşıldın veya bir karışıklık oldu. Sonuçta şu anda söylüyorsun markası şudur diye. İlanı da düzeltmişsin zaten.
Alın terini, baba parasını vs karıştırmayın. Bu konuyu burada tatlıya bağlayarak kapatın bence. Yarın birgün ticaretiniz olur, yüzyüze bakabilmeniz lazım.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
O diğilde ben siteye üye olmak için hafta da bir üyelik başvurusu yapardım, anca üye olabildim.Millette şans var, pattadanak üye olmuş![]()
....
1- Sen nerede oldugunun farkinda degilsin .
2- Hadsiz yazmana buradaki 1 uyeye bile soledigin 1 kelimeyi soleme hakkin yok bunu sana soyletmem .
3-v-maxx rally amortisoru degil yol amortisoru ve coilover uretir daha elindeki urunun ne oldugunu bilmeden 106 nin rally modelinede (bilmeyenler icin 106 xs gti gibi adi rally olan bir uretimdir yol kullanimi icindir ole isimi ile rallynin bir alakasi yoktur ) uretilmis diye onu ralli tipidir diye yazip ileri geri gidiyorsun burda 18 yasinda senin yedigin ictigin bilgileri tukuren bolca genc kardesimizde mevcut .
Sana 1 ay tatil gir oku anla forumu 1 ay sonra zaten bu sekilde yazilmamasi gereken bir forumda oldugunu anlarsin .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)