User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: bunlar orjinal konimi bilgisi olan varmı ????

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz ilanda doğru bilgi verdinizde burda bizmi atıp tutmuşuz anlayamadım

soru ortada cevap ordata konimi ? hayır değil ? ee başka ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kral_volkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendini bilen ingilterede almanyada TÜRKİYE ismini elimden geldigince duyuran ürün sahibiyim burda işi gücü olmayıp pc başında video izleyip dışarda 2 araba görünce ponpon kızlar gibi alkışlıyan şakşakçılar cekemeyip yuhalayan babasının arabasıyla hava atmaya kalkan 2 parca duymuş ne oldugunu görmemiş arabası olup gaza basacak benzini bile olmiyanlar bi durun kendinize bakın kimse kimsenin ürününü kötülemesin arayıp soranlara gerekli acıklamayı yapmışımdır siz ilkokulda boynunuza silgi takarken ben madalya takıp TÜRK bayragını kaldırıyodum
    ürünü acıklıyorum ilk başta belirtememişim ama koni olarakda özellikle yazmadım özür dilerim ürün VMAXX dir ralli tipidir bildigim kadarıyla TÜRKİYEDE satışı yok
    BU İŞİ ERBABIYLA HAKKIYLA YAPAN KİŞİLERE SAYGIM SONSUZDUR o saygıyı sizde göserin
    SAKİN OL ŞAMPİYONN
    beni baba parası ile artislik yapan işi bilmeyim iki video izleyip şak şak yapan gençlerle karştırma sen orda neyi nası kaldırıyosun orasını bilemem !!!!!!
    msnden ekliyip bana koni diyen senmisin ? değilmisn bana onu söyle
    keşke msn plus kullansaydımda ısrarla koni olduğunu anlatmaya çalştığınız cümleleri tech ailesi ile paylassaydım ayrıca ben aranıyor kısmına özellikle SARI KONİ diye belirttim elinde dünyaca ünlü marka varmış bana neee ben koni istiyorum sen bende var diyosun sonrada burda paylaşıyorum ve şimdi tutmuş bana yok pon pon kızlar şak şak cocuklar işi bilmeyen eleman muamelesi ne sanıyosun sen kendini şampiyon çok yükseklerden uçma sen avrupada kupa kaldırıyosan bizde kıçı kırık izmir çöplüğünde mahalli drag kupası kaldırıyoruz aradaki fark kendi çabaları ile bişeyler yapmaya çalışsan genç ve baba parası sponsor mu artık ne parası bilemedim onula biyerlere gelen olaylı şampıyon mu ??? soruyorum tech ailesine kararı siz verin ben 1. msjımda kötü bişeymi dedim sadece sordum orjinal konimi ?? Deilmii bana koni diel vmax ama iş görür desen eyw yaaa
    -- Japan center --

kral_volkan
    Misafir
    ben ilk defa buraya kayıt oldum ve ilk defa yazdım tekrar söylüyorum ürün benimdir benim dışımda kimse pazarlayamaz ve tekrar yazıyorum ürün VMAXX dir ben lafımı söyledim ister alın ister alınma beni baglamaz ben eleştrimide yaparım saygılarımıda sunarım
    çok merak ettiysen söylim sponsor deil alın teridir

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya iş markası değil. Alın teri vs de değil. İşi oraya sen getirdin.

Adama koni demişsin baştan. Orjinal koni demişsin. Hatta adam inanmamış bize soruyor koni mi bu diye. Sen şimdi vmaxx diyorsun. Baştan desen vmaxx diye, güzel marka, işini görür diye, arkadaş da ona göre düşünür, ona göre alır veya almaz.

Sonradan "işte söylüyorum, markası bu" demekle olmaz.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk defa buraya kayıt oldum ve ilk defa yazdım tekrar söylüyorum ürün benimdir benim dışımda kimse pazarlayamaz ve tekrar yazıyorum ürün VMAXX dir ben lafımı söyledim ister alın ister alınma beni baglamaz ben eleştrimide yaparım saygılarımıda sunarım
    çok merak ettiysen söylim sponsor deil alın teridir
    hocam yanlıs anlama sen bu sıteyı nerden buldun konuyu nasıl buldun acılan konuyu
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

kral_volkan
    Misafir
    okumada problemmi yaşıyorsunuz ben orda açıklamamda koni diye yazmamışım tamam vmaxx diyede yazmamışım ralli amortisörü demişim ariyanlar ne oldugunu ögrendi

kral_volkan
    Misafir
    tel ürünü arayıp soran bir arkadaş söyledi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya iş markası değil. Alın teri vs de değil. İşi oraya sen getirdin.

Adama koni demişsin baştan. Orjinal koni demişsin. Hatta adam inanmamış bize soruyor koni mi bu diye. Sen şimdi vmaxx diyorsun. Baştan desen vmaxx diye, güzel marka, işini görür diye, arkadaş da ona göre düşünür, ona göre alır veya almaz.

Sonradan "işte söylüyorum, markası bu" demekle olmaz.
    bana dicek laf brakmadın teşekkür ederim
    bana senmi dedin kardeşinmi blimiyorum orjinal konidir stckerlarını söktük istiyosan stcker da ayarlarım şimdi gerek yok boyle boş boş konuşmaya sende orda kaldırıken biz boş durmuyoz burda merak etme bizde baba yok bizimkide kuruşuna kadar alınteri rahat ol sen ben boynumada silgi taşırkende sanayide çalışyodum sampiyon
    -- Japan center --

kral_volkan
    Misafir
    dedigim gibi hakkıyla yapanlara saygım sonsuzdur

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim sen nerde olduğunun farkında değilsin heralde burayı sırdan forumlarla karıştırdın heralde burdaki çoğu insan kendi aracına kendi işine sahip insanlar Project Cars - TechTurkey Forum bu başlığın altına bir göz at bakalım hangi delikanlı babasının aracına bunları yapabilir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse abiler konuyu ben açtım sayın adminler sileblirseniz sevinirim hayrlı akşamlar
    -- Japan center --

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Kral_volkan;

Başlığı açan arkadaşın niyeti seni karalamak değil, bizden bilgi almak. Zaten satıcı bilgilerini vermedi. İlanı da kaldırdı ilk mesajdan.

Sen de sanırım yanlış anlaşıldın veya bir karışıklık oldu. Sonuçta şu anda söylüyorsun markası şudur diye. İlanı da düzeltmişsin zaten.

Alın terini, baba parasını vs karıştırmayın. Bu konuyu burada tatlıya bağlayarak kapatın bence. Yarın birgün ticaretiniz olur, yüzyüze bakabilmeniz lazım.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Coco06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O diğilde ben siteye üye olmak için hafta da bir üyelik başvurusu yapardım, anca üye olabildim.Millette şans var, pattadanak üye olmuş
    ....

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

ben kendini bilen ingilterede almanyada TÜRKİYE ismini elimden geldigince duyuran ürün sahibiyim burda işi gücü olmayıp pc başında video izleyip dışarda 2 araba görünce ponpon kızlar gibi alkışlıyan şakşakçılar cekemeyip yuhalayan babasının arabasıyla hava atmaya kalkan 2 parca duymuş ne oldugunu görmemiş arabası olup gaza basacak benzini bile olmiyanlar bi durun kendinize bakın kimse kimsenin ürününü kötülemesin arayıp soranlara gerekli acıklamayı yapmışımdır siz ilkokulda boynunuza silgi takarken ben madalya takıp TÜRK bayragını kaldırıyodum
    ürünü acıklıyorum ilk başta belirtememişim ama koni olarakda özellikle yazmadım özür dilerim ürün VMAXX dir ralli tipidir bildigim kadarıyla TÜRKİYEDE satışı yok
    BU İŞİ ERBABIYLA HAKKIYLA YAPAN KİŞİLERE SAYGIM SONSUZDUR o saygıyı sizde göserin
    1- Sen nerede oldugunun farkinda degilsin .
    2- Hadsiz yazmana buradaki 1 uyeye bile soledigin 1 kelimeyi soleme hakkin yok bunu sana soyletmem .
    3-v-maxx rally amortisoru degil yol amortisoru ve coilover uretir daha elindeki urunun ne oldugunu bilmeden 106 nin rally modelinede (bilmeyenler icin 106 xs gti gibi adi rally olan bir uretimdir yol kullanimi icindir ole isimi ile rallynin bir alakasi yoktur ) uretilmis diye onu ralli tipidir diye yazip ileri geri gidiyorsun burda 18 yasinda senin yedigin ictigin bilgileri tukuren bolca genc kardesimizde mevcut .

Sana 1 ay tatil gir oku anla forumu 1 ay sonra zaten bu sekilde yazilmamasi gereken bir forumda oldugunu anlarsin .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)