bende 10.katta oturuyorum.. +++++++++++
Printable View
Dün olivium'a gitmiştik engelli park yerleri her zaman ki gibi ayılar ve bilimum o. çocukları tarafından dolmuştu engelli bi vatandaş geldi baktı ki yer yok gitti şikayet etti ben çıktım buraya arabayı çekin dedim yok dedi ben burda bekliycem bana ayrılmış olan yere park edicem dedi
shop olayı cok gelişti üşenmez shoplarız yalan yanlıs cezalar göndertiriz millet olarak böyle şeylere kafamız basıyor
bende cok dikkat ederim kimsenin hakkını gasp etmemeye , fakat
dün hacıosman metroda yakınlarımı bekledim 7 kat yapmslar aşşa in in bitmiyor orda asansore binenleride yadırgamıyorum ciddi anlamda 7 kat şu sıcak havalarda herkese sıkıntı...
hoş bizimkiler yine binmediler asansore :D
yolun en solunda 20 ile gidip sağ taraftaki dükkanların tabelalarına baka baka adres arayanlara sesleniyorum: sağa çekip durarak o dükkanların birine sorarsanız aradığınız adresi bulursunuz ve trafiği tıkamamış arkadan tonlarca küfür yememiş olursunuz..
ışıklarda yeşil ışığı bekleyen sarı yanınca kornaya basanlarada sesleniyorum kornanızın fişi bi yerinize 220 woltla girsin. ben yapıyosam banada girsin.. kornaya basmayı hiç sevmem.. basmam gereken zamanlarda bile basmıyorum diye yanımda oturandan çok uyarı almışımdır.. çünkü kornayı çok gereksiz buluyorum.. herkes dikkat ederse kornaya gerek kalmaz sanırım..
kuyruklarda aralara sızanlar TR deki tek akıllılar sizlersiniz.. size üstün kaynakçılık ödülü verilmeli aslında.. sadece sizin aceleniz var. diğerleri dünyaya kuyrukta beklemeye geldi zaten.. başka yaşayacak hayatları yapacak işleri yok..
bizim milletimizin klasik tavsi ışıne geldiği gibi davranması
o asansore bi engelli tanıdığı ihtiyacı olsun bakın gorun neler yapıyor ama onun acil işi varsa kullanabilir
O videonun sonundaki kadın müsvettesine bende tilt oldum, Utanıp sıkılacağına Bide gider yapıyor kameramana yüzsüz pislik...
Dua etsin o kameraman ben değildim kadın madın dinlemeden atardım onu asansörden gitsin merdivenleri kullansın...
Eskidendi o eski yardımseverlikler. Malesef... Hele ki tatil yörelerinde, bitmiş bizim toplum.
Arkamızdan gelen bir nesil var ki evlere şenlik.
video nun sonunda yapıştırmış cevabı bence o asansörü kullananlarında farklı bir engeli var ...
Biz enayi milletiz hiçbir zaman hakkımızı savunmayız yada kimse umursamaz, toplum yada kamuoyu tepkisi diye bişey yok bizde. ben araba kullanmaya başladığım günden beri emniyet şeridine girmedim girene tepki gösterdim, gerektiğinde emniyet şeridini kapattım ama baktım kimse destek olmuyor hatta ben emniyet şeridini kapatırken önüme girmeye çalışanlar oluyor bende dayanamadım son 1 senedir emniyet şeridinden çıkmıyorum hiç kimse kusura bakmasın memlekette herkes kendi menfaatini düşünürken ben sinir hastası oluyodum artık kafam rahat...
Söylenecek söz bırakmamış videonun sonundaki kardeşimiz .
Elimden geldigi kadar dikkatliyimdir bu konuda,ama millet olarak uzun yıllar geçmesi gerekiyor, bakınız kadın yanlış yaptıgı halde bile o durumu savunabiliyor üstelik kızıyor kapat kapıyı acil işim var diyebilecek kadar aciz saygısız ve küstah,bir an asansör bozulsun diye dua ettim uyuz kadın için.
Egitim şart .
Valla aarabamın ıcını genelde *** goturur sıgara ızmarıtı dahı(mecbur kalmadıkca atmam:D) emnıyetten gıdenlerıde sg serıtteysem gecırmem.Emnıyetı kullanmam(yalan bu :D)
ıst trafıgı cok *** bı trafık heran heryerde kavga edıcek adam potansıyelı dolu,o yuzden en guzelı makas ata ata aradan sıvışmak.Kımse gecıpte s.mesaj falan vermesın sımdı gecıp bana.
Geçen hafta büyükçekmece sahilde engelli otoparkına park eden araçları alıyordu trafik. O bölgedekiler çok hassasmış bu konuda, vatandaş direk şikayet ediyor. Gayet haklılar.. Kimsenin birbirine saygısı yok ki engellilere olsun.
kesinlikle çok doğru. acımadan 155 i arıyorum.
videonun sonundaki tespit çok güzel bu arada. ama bu halkın bu işlere ayak atmasının nedeninde kendilerine yetersiz hizmetin verilmesi de var. misal yaşlılar için bilirsiniz dizlerde sorunlar olur. şimdi o yaşlıların da bir asansör kullanması gerekir bence. tamam özürlü asansörü kullanılmasın ama yaşlılar asansörü de yapılsın derim.
güzel konu , videonun sonundaki adam çok doğru sölemiş.o kadar çok örnek varki bu tarz konularda..
son bir aydır yol yapımı için ilçemizin içinden geçen ve kavsak büyük olduğu halde lastikleri çok aşınmasın diye ter şeritten dönen tır ve kamyon sürücülerine ağızlarını açıp tek laf etmeyen polis teşkilatından nefret ediyorum 2 3 sefer aradık söyledik tamam ilgileniriz diyorlar ama hareket yok kaldıkı taşıma sınırlarının çok çok üstünde 10 larca araç calısıyor ve hergun birlerinin üstüne çıkmalarına ramak kalıyo. Ve bunlara göz yumanlar benim aracımdan çıkan ses için dükkana gelip emniyete bile çağırıyorlar.