Dün facebook duvarıma şunu yazdım,
"SEKSTE EN ZEVKLİ OLAN ŞEY tamam dikkatinizi çektiğime göre konuya gelelim, yolda yaralı bir hayvan görünce hemen 153 ü arıyoruz ! "
Baya dikkat çekti ve herkez paylaştı.Bunun gibi bir slogan bulup engelli vatandaşlarımız için tabela hazırlayalım belki bu beyinden yoksun insanların dikkatini çekeriz diyicem ama k.ç kaldırmaya üşendim bindim diyecek kadar yüzsüz bir milletiz.Bunun haricinde,
1-20 km ile sol şeritten yada yol ortasından gidip(telefonla konuşur,sağa sola bakar, babasının yolu zanneder vs) yol vermemekte direnen beyinden yoksunlar sizlere güzelce makas atmaktan zevk duyuyorum boşuna söylenmeyin babanızın yolu değil ama anca o zaman şerit değiştirmeyi hatırlıyorsunuz.
2-Sinyal vermeden yada dönülmesi yasak yerden sinyalsiz dönen mahluklar o sinyal kolunu size talmak istiyorum oturdukça sağa sola sinyal verirsiniz....
3-Yaya saygısı olmayan, yayayı bonus sanıp üstüne üstüne daha çok gaza basan salak insanlar o vites kolunu size monte etmek en büyük isteğim.
4-Motor kullanan sürücüleri sıkıştırıp, trafikte saymayan mal insanlarımızı yerde sürüm süründürmek istiyorum belki anlarlar motordan düşen insanın halini.
5-Sarı ışık yandığında arkamdan kornaya basan beyinsizler yeşil yanınca 20 km ile gidip yol vermeyip sizleri iyice delirttikten sonra basıp gitmenin zevki paha biçilemez.
6-Dışarıdaki hayvanlara baktığım için eleştiren, o hayvanlara eziyet eden,savunmasız bir hayvanın allahın vermiş olduğu canı almakta çekinmeyen
beyinden yoksunlar keşke sizleride sokakta aç bırakabilsem, eziyet etsem, savunmasız bırakıp komaya sokana kadar dövsem anlarmasınız acaba ne yaptığınızı hiç sanmam.
Bende biraz içimi döktüm daha yazacak çok şey var ama bunlar geldi aklıma.