User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Cevremize Ve insanlara nekadar saygiliyiz ?

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün facebook duvarıma şunu yazdım,

"SEKSTE EN ZEVKLİ OLAN ŞEY tamam dikkatinizi çektiğime göre konuya gelelim, yolda yaralı bir hayvan görünce hemen 153 ü arıyoruz ! "

Baya dikkat çekti ve herkez paylaştı.Bunun gibi bir slogan bulup engelli vatandaşlarımız için tabela hazırlayalım belki bu beyinden yoksun insanların dikkatini çekeriz diyicem ama k.ç kaldırmaya üşendim bindim diyecek kadar yüzsüz bir milletiz.Bunun haricinde,

1-20 km ile sol şeritten yada yol ortasından gidip(telefonla konuşur,sağa sola bakar, babasının yolu zanneder vs) yol vermemekte direnen beyinden yoksunlar sizlere güzelce makas atmaktan zevk duyuyorum boşuna söylenmeyin babanızın yolu değil ama anca o zaman şerit değiştirmeyi hatırlıyorsunuz.

2-Sinyal vermeden yada dönülmesi yasak yerden sinyalsiz dönen mahluklar o sinyal kolunu size talmak istiyorum oturdukça sağa sola sinyal verirsiniz....

3-Yaya saygısı olmayan, yayayı bonus sanıp üstüne üstüne daha çok gaza basan salak insanlar o vites kolunu size monte etmek en büyük isteğim.

4-Motor kullanan sürücüleri sıkıştırıp, trafikte saymayan mal insanlarımızı yerde sürüm süründürmek istiyorum belki anlarlar motordan düşen insanın halini.

5-Sarı ışık yandığında arkamdan kornaya basan beyinsizler yeşil yanınca 20 km ile gidip yol vermeyip sizleri iyice delirttikten sonra basıp gitmenin zevki paha biçilemez.

6-Dışarıdaki hayvanlara baktığım için eleştiren, o hayvanlara eziyet eden,savunmasız bir hayvanın allahın vermiş olduğu canı almakta çekinmeyen
    beyinden yoksunlar keşke sizleride sokakta aç bırakabilsem, eziyet etsem, savunmasız bırakıp komaya sokana kadar dövsem anlarmasınız acaba ne yaptığınızı hiç sanmam.

Bende biraz içimi döktüm daha yazacak çok şey var ama bunlar geldi aklıma.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben hemen hemen tüm trafik kurallarına uyuyorum diyebilirim.
    en çok arka sislerini yakanlara, emniyetden kaynak yapanlara, yandan aradan girenlere
    kısaca "tatlı su kurnazlarına" kızıyorum.

sorsan hepsi müslüman, ama kul hakkı yemeyi ne kadar çok seviyorlar
    Built to fall....

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KingoAtmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka sis farını açıp, arkasındaki sürücüyü kör edenlere ,
    şehir içinde uzun uzun kormaya basanlara,
    Kavşakta yol vermemeyi marifet sananlara,
    En sol şeritten gidipte dönüşe 1 metre kala sağ şeride geçmeye çalışıp koca yolu tıkayanlara ne demeli.
    Saygısızız, cahiliz
    ah o arka siz olayı yok mu, ağzıma gelen bütün küfürleri bir güzel sıralıyorum gevşek oğlanlara... tam bir şerefsizlik başka hiçbir açıklaması yok böyle öküzler yüzünden opsyon listesine konması lazım bu özelliğin...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hemen hemen tüm trafik kurallarına uyuyorum diyebilirim.
    en çok arka sislerini yakanlara, emniyetden kaynak yapanlara, yandan aradan girenlere
    kısaca "tatlı su kurnazlarına" kızıyorum.

sorsan hepsi müslüman, ama kul hakkı yemeyi ne kadar çok seviyorlar
    aynılarına ciddi kıl olanlardan birisi benim....

o sis ve emniyet olayına takığım normalde cok sakin kullanırım kimseyi taciz etmem yapılan hatalara ölümcül boyutta deilse gereksiz hırs sinir yapmam ama bu arka sis ve emniyetten öne girenlere kamyon falan olsa altımda bi ufak dokunurum diye düşünüyorum...

sizlerde rica ediyorm ölüm kalım durum olmadıkca emniyet şeridine kapalı trafikde girmeyin kaza v.s. vardır yol kitlendiğinden ambulans - itfaiye v.s yetişemez kötü sonuçlar olur onun vicdan azabı insansanız zaten yeter size.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahçöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ışıklarda yeşil ışığı bekleyen sarı yanınca kornaya basanlarada sesleniyorum kornanızın fişi bi yerinize 220 woltla girsin. ben yapıyosam banada girsin.. kornaya basmayı hiç sevmem.. basmam gereken zamanlarda bile basmıyorum diye yanımda oturandan çok uyarı almışımdır.. çünkü kornayı çok gereksiz buluyorum.. herkes dikkat ederse kornaya gerek kalmaz sanırım..

Ben öylelerini özellikle 3. kornaya kadar bekletiyorum
    ,

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynılarına ciddi kıl olanlardan birisi benim....

o sis ve emniyet olayına takığım normalde cok sakin kullanırım kimseyi taciz etmem yapılan hatalara ölümcül boyutta deilse gereksiz hırs sinir yapmam ama bu arka sis ve emniyetten öne girenlere kamyon falan olsa altımda bi ufak dokunurum diye düşünüyorum...

sizlerde rica ediyorm ölüm kalım durum olmadıkca emniyet şeridine kapalı trafikde girmeyin kaza v.s. vardır yol kitlendiğinden ambulans - itfaiye v.s yetişemez kötü sonuçlar olur onun vicdan azabı insansanız zaten yeter size.

Bir gün nissan pickup(direkt gözümde farlar) arkamda xenonlu far ve sisleri açık devam ediyor, sağa geçtim yol verdim arkasına tekrar geçip uzunları yaktım, hızlanınca hızlandım, yavaşlayınca yavaşladım, en sonunda sağa geçtin v sisler kapalıydı
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en çok arka sislerini yakanlara,
    ctesi akşamı antalyadan dönerken 34 plaka fiat linea kullanan hıyarın biri ön sisleri açık halde trafikteydi.. adamın arkasına geçtim ben sisleri yakıp yakıp söndürdüm ki anlasın dallama diye ama nerdeee.. sonra 155 i aradım ama gece çevirmeye yakalandı mı göremedim..

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence o onu yapıyor bu bunu yapıyor demekten başka birşey yapmıyoruz.
    Evet hepimiz kurallara aykırı davranan insanlardan şikayetçiyiz ama bence ilk olarak şapkamızı önümüze koyup kendimizi düşünmeliyizyargılamalıyız.
    Bize göre çok normal olup başkalarına rahatsızlık veren davranışlar olabilir bence bunları düşünmemiz ve tartmamız gerekli.
    Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli başka türlü hiçbiryere varamayız...

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çevreyi kirletenlere aşırı sinir oluyorum. özellikle 2 3 metre ötesinde çöp tenekesi olup yürümeye üşenip çöpünü yere atanlar var. Piknik alanlarında yiyip içip çöplerini ortalıkta bırakan ayılar var. Elimden geldiğince ailecek pikniğe gittiğimizde dönmeden önce kendi çöplerimle birlikte etrafa çöp atan ayılarında çöplerini topluyorum. Ayrıca özellikle alışveriş merkezlerinde 2 araçlık yere aracını tam ortalayıp koyanlara sinir oluyorum direk sileceklerini kaldırıyorum. Babasının çiftliğine park ediyorlar sanki.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KingoAtmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka sis farını açıp, arkasındaki sürücüyü kör edenlere ,
    şehir içinde uzun uzun kormaya basanlara,
    Kavşakta yol vermemeyi marifet sananlara,
    En sol şeritten gidipte dönüşe 1 metre kala sağ şeride geçmeye çalışıp koca yolu tıkayanlara ne demeli.
    Saygısızız, cahiliz
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası türkiye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada arka sis farının bir tanesi yanıyor diye yetinmeyip 2. sis farını da aktif edenler var

size önerim boş yere trafikte bu gibi insanlarla vakit kaybedip sinirinizi bozmayın. bu gibi davranışları yapan bilinçsizleri uyarınca ¨trafik polisi misin lağğynn¨ gibilerinden bir tepki almanız işten bile değil. e zaten adamın mantığı belli ne yapsan degişmez bir de üstüne sinirin bozulur iyisi mi hiç trafik polisciliği oynamayıp direkt 155 i arayın. ki her zaman böyle yaparım. ki kendilerinin maaş alma nedenleri de bu ki siz elinizden geleni yapmış oluyorsunuz şikayette bulunarak aslında yardım bile ediyoruz kendilerine (biraz önce bir cümlede en fazla kullanılan ki rekorunun sahibi oldum)

niye bu kadar trafik polisi olmayın diyorum cunku (gerçek bir hikayeden alınmıştır) bugun yarın bir taksici çıkıp da kafanızı sallama ile yarmak ister sonra siz de eliniz ile kafanızı korumak istersiniz ve elinize 168(tam olarak) dikiş atılmasıyla kalırsınız. ve o taksi şöförüne hiçbir şey olmaz. ulkemizin durumu bu olduktan sonra ben sadece ne deseniz de software ini değişemeyeceğiniz adamlarla uğraşmayın derim.

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sisinde mercek yoksa gündüz kullanmanın anlamı ne ?
    ışık sarı yandığında kornaya basmanın anlamı ne ?
    dörtlüyü yaktığın zaman yol babanınmı oluyorki biz sana yol vermek zorundayız ?
    kart basan minibüsçü neden önce yata yata gelip sonra dakka takmamak için hayvan gibi araba kullanıyorsun ?
    arka sisi yakınca araban +100hp mi alıyor ?
    harfiyat kamyoları neden sol şeritte ve 140'la giden arabaya nasıl arkadan çarpabiliyor ?
    kaldırımın başında rampa varsa neden oraya araba parkediyorsun?
    sokakta gazlayınca kızların ilgisinimi çekiyorsun ?
    o sinyal kolu süs değil
    sol şeritte senden hızlı bir araba varsa yol veririsin arkandaki araba orta şeride geçmeye mecbur değil
    emniyet kemeri sadece isofix için değil
    kamu araçları sirenleriniz sadece acil olduğu zaman kullanılmalı
    engelli parkları-asansörleri-tuvaletleri engelliler için sen bunu görüp hala o yerleri kullanıyorsan kullanmaya devam et çünkü zaten engellisin demektir

bayaa bi döktüm içimi buyrun size liste
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes aynı sıkıntılardan muzdarip genelde , emniyet şeridinin kullanılması.

Arka sis ve tek şeritli yola sonradan yapılan kaynak.Kaynak sırasında arabayı vururum yine yol vermem Bir keresinde dolmuşçuya vurmuştumda , indik bir dünyada atıştık ama yol vermemiştim..İçindeki yolcuyu indirip o öküz uğraşmıştı.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada arka sis farının bir tanesi yanıyor diye yetinmeyip 2. sis farını da aktif edenler var

size önerim boş yere trafikte bu gibi insanlarla vakit kaybedip sinirinizi bozmayın. bu gibi davranışları yapan bilinçsizleri uyarınca ¨trafik polisi misin lağğynn¨ gibilerinden bir tepki almanız işten bile değil. e zaten adamın mantığı belli ne yapsan degişmez bir de üstüne sinirin bozulur iyisi mi hiç trafik polisciliği oynamayıp direkt 155 i arayın. ki her zaman böyle yaparım. ki kendilerinin maaş alma nedenleri de bu ki siz elinizden geleni yapmış oluyorsunuz şikayette bulunarak aslında yardım bile ediyoruz kendilerine (biraz önce bir cümlede en fazla kullanılan ki rekorunun sahibi oldum)

niye bu kadar trafik polisi olmayın diyorum cunku (gerçek bir hikayeden alınmıştır) bugun yarın bir taksici çıkıp da kafanızı sallama ile yarmak ister sonra siz de eliniz ile kafanızı korumak istersiniz ve elinize 168(tam olarak) dikiş atılmasıyla kalırsınız. ve o taksi şöförüne hiçbir şey olmaz. ulkemizin durumu bu olduktan sonra ben sadece ne deseniz de software ini değişemeyeceğiniz adamlarla uğraşmayın derim.

çaktırmadan uzunları yakmakta bir çözüm bu işe test edilip onaylandı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çaktırmadan uzunları yakmakta bir çözüm bu işe test edilip onaylandı
    bir ara ben de yapıyordum da baktım hergün yapıyorum sıkıldım cidden. anca o an söndürüyor sonra yine yakıyor. e noldu değişmedi. uğraşmaya değecek kişiler değiller inan.

yani adamın kendine saygısı yok ki başkasına olsun. kendisine yapılsa bagırır çağırır ama başkasının gözünü sicksignler n'olacak diyip bir de gülen tipler bunlar.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön sis lambalarına bence pek söz söylemeyin bu forumda herkes herkesi biliyor.

ama evet arka sis lambalarına ayrıca gıcık oluyorum. (ön ile birlikte yananlar şansına küssün)

emniyet şeridini kullanan zat-ı muhtereme bişey demiyorum zaten annelerini kardeşlerini karılarını sokaktan toplamış kişiler olarak nitelendiriyorum.

engelli vatandaşların haklarına taciz edenler zaten kendini engelli saydığı için onlarada birşey demiyorum. kişi kendinden bilir işi diyerek.

fakat son donemde artan engelli plakalı lux araclardan inen fizikinde ve zihninde engel gozukmeyen şahıslara ve o plakayı ve hakları o bit yavrusu (!) na veren memuru amiri hepsini bi yokluyorum.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmediğimden soruyorum : eskisi gibi plakalarda artık engelli işareti yok, arkadaşımın aracıda engelli aracı biryere gittiği zaman ruhsatı gösterip bırakıyor. Bunu dışardan anlamak için aynaya bi levha gibi birşey asmak gerekiyor sanırm ,bunuda ben hiç bir engelli aracında görmedim desem yeridir. Başka anlayabilceğimiz bir noktası varmı bu işin? çünkü vay buraya park etmiş düşüncesiz dediğimiz araç engelli aracı çıkabiliyor normalde...plakadan anlaşılmıyor artık çünkü...

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakasız engelli aracını ilk defa senden duydum
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o plakalar engelli permisi ile pahalı arabaları ucuza alan çakallar için yapılan app plaka aslında.(engelli işareti var ama kabartma halinde ve beyaza boyalı. tabii ki yasak aslında) kılıfa uydurulmaya calışılan plakalardan. engelli permisi ile çok ucuza alınabiliniyor.

bu arada kendi adıma konuşayım. sis olmadıkca veya farlarım bozulup da sis farlarına muhtaç olmadıkça sis farlarını kullanmıyorum.

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çevreye çöp atanlara ve kirletenlere ciddi kıl olurum yakın arkadaşlarımla çok atıştım bu yüzden..Bide ben atmasam ne olur herkes atıyo mantığı var ki adamı hasta eder.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)