iyi yazmış walla eleman doğruysada sallamasyonsada tutuyor baya
Printable View
iyi yazmış walla eleman doğruysada sallamasyonsada tutuyor baya
aşık olmak acı çekmeyi bir nevi kabullenmek değilmidir zaten?
Aşk filan değilde duygusal BDSM olmuş daha çok :D:D
haydee ilk baktım bu dedim ama şimdi kaç sayfa oldu sanırım inceden zehri aldık :D
ben bu hikayeyi okuyup bitireyim ebruyu bulurum şu an sayfa 35deyim :hehe:
2005 senesinde ankaradaki tüm ünilerin mimarlık mezunlarından ebruları toplasak 5 taneyi geçmez :D
Biri bu ebruyu bulsun :D
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
ATILIM ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık
atılım ve bilkentte burslu olarak ayrılanlarda var
hacettepe de de vardır mimarlık :)
Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
puan rehberinden buldum bunlar var
Çin işkencesini hak ediyor lanet. :mad:
Hikayenin bir kaç bölümünde eski sevgilim aklıma gelmesine rağmen sabırla sonuna kadar okudum, bugün bitti, bu aşk değil bence, kelebeğin kendinden birçok kez taviz vermesi. Daha önce hak etmediğini görerek, yaşayarak, giden bir sevgili için acı çekmesi, tam seviyosundur, tapıyosundur ama bir yerde durmasını bilmelisin.
Özet geçiyorum, bu çiço yüzünden hikayeye başlayanlar yarım bırakabilir ama adamın tabirleri, hitabı, detaylı anlatımı çok etkileyici olduğundan ben sonuna kadar okudum. Siz de okurken oha bunu da mı es geçti vs. diyebilirsiniz. :icon_tup:
biz tum face sayfasi olarak ebrunun kelebegi askerdeyken aldattigi kanisina vardik..
Sonunda bitirebildim. Baştan sona 1 satır dahi atlanmayacak bir hikaye çok güzel şeyler yaşamış