Herkez okumalı bence :)
Printable View
Herkez okumalı bence :)
normalde sigara kullanmam okurken sigaraya başlayasım geldi yeminle
Okudum bitti. 4-5 günde hallettim. Güzel yazmış piç(inci deyimiyle) :D
Bugünkü mesaiye start veriyorum hala konuyu görmeyen ve hikayeye başlamayan varsa diye birde güncel içerikli mesaj olsun huahauhauhau :D :D
Kolpadanda olsa adam çok iyi yazmış. bence gerçek kolpa önemli değil çok etkilendim.En çokta fasülye neden böle yaptı onu merak ediyorum.
güncel diyelimmm :D okumayıp kanser olmayan arkadaşlar vardır hala aramızda :D :D :D
Okumayanlar okumasın şuan kendimi acaip boşlukta hissediyorum depresyona gircem :( :D:D
aynen abı :D adam devam etsın yazıya ya ebrula ne konstu naptı bulustumu tekrardan :D ebru bu yzının varlıgını duydumu bılıormu ?????? duzenlı takıp edelım bızde :D adamın derdını bız dusunur olduk gercekten cok guzel yazmıs adam.:icon_rule:bravo::Bravoo::Bravoo:
Sadece işte okuyodum akşamları merak ediyodum şimdi ot gibiyim :D
her an her yerde nerede internet varsa fena okuyorum. sayfa 45 e geldim uzun versiyonunu okuyorum bide aradaki yorumlara da yarılıorum ya süper...
günde 2 lt şarap içiyorum hiakesinin yorumsuz 18 sayfa versyonu bu hikayede çok sağlam okumanız diyeğiyle..
gunde 2 litre sarap iciyorum
bugun bitti çok şükür valla şu sevenlerin kavuşamaması nolcak ya =( İçesim geldi yeminlen herifin yerine koydum da taş olsa çatlar iyi sabır varmış kelebekte =). Hikaye bitti yeni hikaye lazım bize okuma istediğim arttı bu hikaye sayesinde =)
Sonuna kadar okudum harika yazmış vallahi son bölümlerini çok kısa tutmuş ama olsun. Çok güzel bir hikaye idi
işimi gücümü bıraktım sonuna akdar okudum. sonunda aklımda koskocaman bir soru işareti ile kaldım. Şimdi buna kafayı takmış durumdayım. :) hiç iyi olmadı bu :)
Bende anlatsam mı anlatmasam mı hahhaa :D
Okumasaydım keşke. :)