kabuuusss,
hayatımı kaydırmıştı bu konu 3 gün okudum,
admin ler silin şu konuyu hatırlamak istemiyorum...![]()
Loading...
ikinci öyküsünü paylaşıyordu okuyacaksanız
Yaprak Seven Kelebek | Facebook
''Adını ne koysam'' ikinci öyküsü
#eksikpazar
inci'den okumaya başladım bile![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
beyler hikayenin sonunda ilk hikayenin sonunu yazmış o alanyalı elemanın ebrusunun akıbetini öğreniyoz ama bu hikayenin sonu yok herhalde onu 3. hikayede yazcak. inception gibi amk ( spor gazetesi).
Nası kurgulamış şerefsiz aklım gitti öğle tatilinde başladım mesai yalan oldu anca bitti.
Everyday I ** çapuling...
bence super yazmısgecen sene okumaya basladıgımda sabahlara kdr okudum cok etkıleyıcı bır hıkaye.. bence anlattıklarının en az yarısının dogru olması gerekır cunku o kdr duygularını bellı etmıs kı yasamayan bılemez dıye dusundum..
bı tanede ben mı yazsamask acısı cekmeyen ınsan var mıdır kı?
HortSevgı cakım arkadasım. 2.de bıttı bu adam harbı ıı yazıo baska bıldıgınız var mı bu adam gıbı yazabılen ? onlarıda okumak ısterım.
ama hıkaye bıtmıs olsun sonunu merak etmek ıstemıorum![]()
Arabacı - Kaportacı
bıraksın bu hayal ürünü fln fln işleri, biraz okudum herif gayet güzel içine kapanık çalışkan öğrenciliğini anlatıyoonca kızın içinden birinin elini tutmamış bide hayal kuruyo
![]()
gerçi devamında bi ona, bi buna ohh ne güzel takıldım diyorsa, orası hayal ürünü olabilr![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Beyler kelebek 3. hikayesiyle geri dönüyorYaprak Seven Kelebek
Pazar
dün itibari ile yeni hikayeyi yazmaya başladım.tamamını yazıp hikayede gerçek hayatını anlattığım kişiye okuttuktan sonra sizlerle paylaşacağım...
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)