Herkez okumalı bence![]()
Herkez okumalı bence![]()
Okudum bitti. 4-5 günde hallettim. Güzel yazmış piç(inci deyimiyle)![]()
Bugünkü mesaiye start veriyorum hala konuyu görmeyen ve hikayeye başlamayan varsa diye birde güncel içerikli mesaj olsun huahauhauhau![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Kolpadanda olsa adam çok iyi yazmış. bence gerçek kolpa önemli değil çok etkilendim.En çokta fasülye neden böle yaptı onu merak ediyorum.
PSN:dohcvtec99
her an her yerde nerede internet varsa fena okuyorum. sayfa 45 e geldim uzun versiyonunu okuyorum bide aradaki yorumlara da yarılıorum ya süper...
günde 2 lt şarap içiyorum hiakesinin yorumsuz 18 sayfa versyonu bu hikayede çok sağlam okumanız diyeğiyle..
gunde 2 litre sarap iciyorum
bugun bitti çok şükür valla şu sevenlerin kavuşamaması nolcak ya =( İçesim geldi yeminlen herifin yerine koydum da taş olsa çatlar iyi sabır varmış kelebekte =). Hikaye bitti yeni hikaye lazım bize okuma istediğim arttı bu hikaye sayesinde =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Sonuna kadar okudum harika yazmış vallahi son bölümlerini çok kısa tutmuş ama olsun. Çok güzel bir hikaye idi
işimi gücümü bıraktım sonuna akdar okudum. sonunda aklımda koskocaman bir soru işareti ile kaldım. Şimdi buna kafayı takmış durumdayım.hiç iyi olmadı bu
![]()
Okumasaydım keşke.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)