Azönce geldim eve.İş yorgunluğu da varken biraz yürüdük, yorulduk ama değdi.
Konvoyun olmazsa olmazları makas atanlar, gazlayanlar, egsoz patlatanlarda görevini hakkıyla yerine getirdi herzamanki gibi.
Printable View
Azönce geldim eve.İş yorgunluğu da varken biraz yürüdük, yorulduk ama değdi.
Konvoyun olmazsa olmazları makas atanlar, gazlayanlar, egsoz patlatanlarda görevini hakkıyla yerine getirdi herzamanki gibi.
polislerin işgüzarlığı olmasaydıda ayırmasalardı bizi daha kalabalık olucaktı ama olsun yinede final çok güzeldi kordondaki insanların tüyleri diken diken olmuştur.
İzmire yakışır şekilde yaptık konvoyumuzu bizlere destek veren herkese çok teşekkürler şehitlerimizin ruhu şad olsun....
oldukça başarılıydı diğer grupla buluşamamıza rağmen Alsancak ı inlettik. Askerlerimizin ruhu şad olsun..
gündoğdu meydanı kısmı çok güzeldi, tüm şehitlerin ruhu şad olsun. herkesin emeğine sağlık.
Öncelikle gelen herkese tesekkürler. Dedigin gibi kisiler vardı. 2-3 araba dısında kimse o tür hareketlere girmedi. O tür hareketlerin bizim gruptan yapılmadıgı kesin. Baska gruplardan araya kaynayanlar oldu. Hatta bi araba vardı , konaga kadar cogu kisi dagılınca kendini lider zannedip el kol hareketleri , sellektör yapmaya basladı :)
Topluca söledigimiz İstiklal Marsı tüyleri diken diken etti. Tekrardan bu organizasyonu baslatanlara ve gelenlere cok tesekkürler. Herkesin yüregine saglık :icon_tup:
güzel vakit geçirdik istiklal marşımız güzeldi Teşekkürler..
en güzeli istiklal marşıydı manzara çok iyiydi..
Foto çekilmişti oda yuklenirse iyi olur
Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun güzel geceydi emeği geçen herkese teşekkürler
Keşke görseydim, gelemediğim için üzüldüm.
Kimsenin giremediği kordona 50 araç girdik. Kordona girmekle kalsak gene iyi :) Gündoğdu meydanına soktum araçlarınızı kime nasip olmuş ?? Gündoğduda araçlarla foto ve topluca İzmirimize karşı İstiklal Marşı. Hayatımda belkide en düzenli söylenilen marştı bu arada herkesi tebrik ediyorum. O Kordonda içen insanların hepbirden saygı duruşuna kalkışı, Polisin hazırolda selam vermes vs mükemmeldi. Birilerine ii gövde göstreisi olmuştur umarım
yüreğinize emeğinize sağlık izmirliler...
cok guzel oldu gercekten emegı gecen herkese tesekkurler
İzmirin 4 bir yanını kitleyip, İstiklal marşları ile İzmiri inleten. Türkün varlığını herkese birkez daha hatırlatan tüm aslanlara teşekkürü bir borç bilirim.
Dün toplamda 750 araçlık bir kafile vardı. Bukadar aracın yaptıklarını haber yapamayan yüreksiz medyanın, satılmış medyanın ta anasını avradını s.... 1 tane be 1 tane bile haber yok. Haber verildi tüm radyonların yerel tv lerin haberi varken bunu önemsiz sayıp "ağaçta aslılı kalan kediye gelmeyen itfaiye" nin haberini yapan medyaya lanet olsun. Kardeşlerim dört bi yanımız satılmış insan dolu, uyanın uyanın
tarkan abi malesef toplantı yapıldı orda gereken talimatlar verilmiştir... oyüzden haberlere cıkmamıstır yapılan protesto..
Ozaman Polise taş atan piçin haberinide yapmasınlar kardeşim. Bu ne tek taraflı bir bakış açısı ya??
Tarkan fotoğraf çektiniz mi? 40 araç kaş kişiydi?