ikinci öğretimim ama sorun değil dersi eker gelirim yeşilyurttan var mı gelecek bana pm atsın?
Printable View
ikinci öğretimim ama sorun değil dersi eker gelirim yeşilyurttan var mı gelecek bana pm atsın?
Anmelden | Facebook pazar günü var bi etkinlikte.
Bizde 2 araba saat 21.30 da ikea otoparkında olucaz güzelyalı'dan cıkıcaz umarım hakkedilen bir konvoy olur buna bahane üretmeyelim görsünler birlikteligimizi arkadaşlar.
bucadan var mı gelecek?
nasip olursa bende ordayım tarkan abi
bende katılıoyorum cevremdekılerede haber salıyorum umarım katılımı cok ıyı bır sekılde saglarız
Bazı özel sebeplerden dolayı size katılamıyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama olurda Alsancaktan geçmeyi planlıyorsanız bana haber verin video çekicem.. siteye eklerim..
Evet arkadaşlar ben yarım saat öncesinde kesin orda olurum. Gelen herkesten metanetini koruyup, fevri hareketlerde bulunulmamasını rica ediyorum. Düzgünce gidip geleceğiz, kimsede birşey diyemiyecek
Bostanlı karşıyakadan çıkçak olan var mı?
0554 9779947 numaram. Şimdi dışarı çıkıorum. Konuyu takip edemicem, isteyen arayabilir.
Yarim saate kadar cikiyorum. Erken orda olucam
Ben ve 307xsi arkdasım rahatsızlandığı için gelemıyoruz herkeze ıyı eğlenceler ve hayırlı aksamlar :)
Geldik ordayiz. Orta bir kalabalik var
Gundogdu meydanina 40 arac sokup birde bir guzel tum izmire dogru İstiklal marsi soyledik. Sehitlerimizin ruhu saad olsun