http://www2.dha.com.tr/izmirlilerden...er_224314.html
abi sanrım sizin konvoy :)
edit:
İzmirlilerden Konvoylu Terör Protestosu | Medyarazzi - 22 Ekim 2011 Cumartesi 02:36 | Haber
HABER: zmirlilerden Konvoylu Terr Protestosu haberi
Printable View
İzmirli arkadaşlarım fotoğraf çeken bana p.m atsın yada burdan paylaşsın basın ile ilgili birkaç tanıdığa mail atıcam.
arkadaslar bellı bı sure yanınızda olabıldım..... yuregınıze saglık......
keske videosu olsaydı...
Biz bu anlamlı günde görevimizi yerine getirip yerimizi alırken, karizmam sarsılır ne işim var kim gitçek ta oraya, time trial var boşver konvoyu diyen şahıslar hariç,, gelen herkese sonsuz tşkler. Orda amaç bi tepki göstermek evolusuda geldi şahinide 131i de typerıda olan geldi, gelen herkese sonsuz teşekkürler..
Şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.
Aynen abi bu işin bahanesi olmaz.
Çok istedim gelmeyi sağlık sorunları nedeniyle gelemedim herkesten çok özür diliyorum . Oraya gidipte desteklerini eksik etmeyen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum .
senin sağlığın yerinde olsun gene çıkarız kardeşim sorun değil :)
Herşey harikaydı. ! Emeği geçen herkese teşekkürler. Sessiz kalan bazı arkadaşlara ! umarım ibret olmuştur..
Herşey mükemmeldi katılan,destek veren emeği geçen herkese binlerce teşekkürler.
Efendice amacımızı yerine getirdik, İstiklal Marşı okunurken ağaya kalkan kordon sakinleri, balkonlarından alkışlayanlar, konvoyu yolda gören ve o anda katılan, görevi başında selam duran zorluk çıkartmayan hatta yardımcı olan trafik ekipleri herkese teşekkürler.
Tarkan abiyede ayrıca öncülük yaptığı için teşekkürler.
Yapılanlar sonuc vermez ise vatan için her zaman aynı konvoyları aynı yürüyüşleri hatta daha fazlasını yapmaya hazırız.
oraya o arabaları sokan tarkan abiye cidden helal olsun daha güzel olamazdı herhalde.
müthiş gövde gösterisi oldu emeği geçen, düzenleyen, gelen, kalbi bizimle olan herkese teşekkürler..
az önce kanal d haberlerinde izledim. helal olsun.
fotolar yokmu :(
Videolarda güzel gözüküyor emeğinize sağlık :)
haa mşllh..