İzmirli arkadaşlarım fotoğraf çeken bana p.m atsın yada burdan paylaşsın basın ile ilgili birkaç tanıdığa mail atıcam.
arkadaslar bellı bı sure yanınızda olabıldım..... yuregınıze saglık......
keske videosu olsaydı...
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Biz bu anlamlı günde görevimizi yerine getirip yerimizi alırken, karizmam sarsılır ne işim var kim gitçek ta oraya, time trial var boşver konvoyu diyen şahıslar hariç,, gelen herkese sonsuz tşkler. Orda amaç bi tepki göstermek evolusuda geldi şahinide 131i de typerıda olan geldi, gelen herkese sonsuz teşekkürler..
Şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.
Çok istedim gelmeyi sağlık sorunları nedeniyle gelemedim herkesten çok özür diliyorum . Oraya gidipte desteklerini eksik etmeyen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum .
senin sağlığın yerinde olsun gene çıkarız kardeşim sorun değil![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Herşey harikaydı. ! Emeği geçen herkese teşekkürler. Sessiz kalan bazı arkadaşlara ! umarım ibret olmuştur..
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Herşey mükemmeldi katılan,destek veren emeği geçen herkese binlerce teşekkürler.
Efendice amacımızı yerine getirdik, İstiklal Marşı okunurken ağaya kalkan kordon sakinleri, balkonlarından alkışlayanlar, konvoyu yolda gören ve o anda katılan, görevi başında selam duran zorluk çıkartmayan hatta yardımcı olan trafik ekipleri herkese teşekkürler.
Tarkan abiyede ayrıca öncülük yaptığı için teşekkürler.
Yapılanlar sonuc vermez ise vatan için her zaman aynı konvoyları aynı yürüyüşleri hatta daha fazlasını yapmaya hazırız.
müthiş gövde gösterisi oldu emeği geçen, düzenleyen, gelen, kalbi bizimle olan herkese teşekkürler..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
fotolar yokmu![]()
Boxer in side
haa mşllh..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)