"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
neden ? 1.4 90 hp kendi çapında gidiyordur o kadar'da kötü değildir heralde ??
...
araçta çok kırmızı var.
kendi vtecim de böyleydi. tampon çıtaları kapı çıtaları marşpiyeleri ve arka plakalığı siyaha döndürünce güzel bi kontrast yakalıyor.
neden bilmiyorum ama bu typer panjurlara alışamadım gitti. orijinal panjur daha güzel bence.
motor kapağı ve kaliperler için de kırmızıya zıt bi renk seçersen daha göze hitap eder olur. ben yeşili çok yakıştırıyorum mesela
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
akşam iş çıkısı gittim ön panjuru mat siyaha boyattım on numara oldu öne bide lip alıp onuda mat siyah yapıcam.. gaza getirdiniz beni ztn belliydi bu forumun bana masraflı olacağışaka maka yakıştı panjur
![]()
çıtaları da siyaha kaplat. beğenmesen sökersin. ki beğeneceğine eminim![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
gittim akçalının uçuk sarı bi boyasını aldım akşam tekerleri sökücem sıralya kaliperleri ve kampanaları boyicam boya sıçramasını engellemek için disklere poşet geçiriim diyorum ayrıca boyadan önce zımpara yapsam daha sağlıklı tutmazmı?
beğendim hocam güzel olmuş kendinmi boyadın yoksa boyattınmı?
diskleri nasıl korudun ben poşet geçirmeyi düşünüyorum![]()
Gazeteyle korudum disklere boya geldi ama 1-2 kere fren yapınca geçti ama sen diskleri maske bandıyla ve gazeteyle kapla.ne olur ne olmaz![]()
PROJECT01 GARAGE
tmm poşet iptal akşama vaktim yeterde yaparsam paylaşacağım resmini![]()
ayrıca anladım ki adamın arabası olunca kurcalamadan duramıyo![]()
ön panjuru mat siyaha boyattım
bi ara ön lip alıp onuda mat siyaha boyatıp taktırıcam
madem bize danışmışsın burada çoğunluğun yaptığı bir yorum var; çıtaları ve aynaları siyaha boya.. öncelikle bununla başlayabilirsin.. ha zevkler ve renkler tartışılmaz olayına giriliyorsa biz ne desek boşş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)