User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: motor kapağı, jant ve kaliper boyama hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem bize danışmışsın burada çoğunluğun yaptığı bir yorum var; çıtaları ve aynaları siyaha boya.. öncelikle bununla başlayabilirsin.. ha zevkler ve renkler tartışılmaz olayına giriliyorsa biz ne desek boşş..
    ne deseniz boş değil tabiki saolsun yorum yapan arkadaşlar fikir veriyor bende hoşuma gidenleri yapmaya çalışıyorum konu başlığında kaliper dedim ama daa kaliperleri boyamadım çünkü bu fikir daa hoşuma gitti önceliği buna verdim

bide trdeki çoğu kırmızı ej9 dediğiniz gibi siyah çıtalı benim araba yeni boyatılmış ve bence güzel duruyo hatta hondayı bilmeyen adam 98 model olduğunu duyunca şaşırıyo belki ilerde boyatırım çıtaları ama şimdi içime tam sinmedi
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rebelh arkadaş eğer istanbuldaysan akşam buluşma var gelirsen benim aracın kaput içini görürsün komple lv kaplı
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rebelh arkadaş eğer istanbuldaysan akşam buluşma var gelirsen benim aracın kaput içini görürsün komple lv kaplı
    ben çocukluğumdan beri buluşmalara gitmeyi hep istemişimdir daha yeni aldım arabayı gelebilirsem ilk buluşmam olucak arkadaşlara bi söz verdim ama ne diim yrm saat bile olsa uğramak isterim hatta 1-2 fotoda benide sıkıştırırsanız sevinirim nerede saat kaç gibi buluşacaksınız?

lv kaplı derken? biraz amatörüm ben anlamadım

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben çocukluğumdan beri buluşmalara gitmeyi hep istemişimdir daha yeni aldım arabayı gelebilirsem ilk buluşmam olucak arkadaşlara bi söz verdim ama ne diim yrm saat bile olsa uğramak isterim hatta 1-2 fotoda benide sıkıştırırsanız sevinirim nerede saat kaç gibi buluşacaksınız?

lv kaplı derken? biraz amatörüm ben anlamadım
    kaput içi komple louıs vuıtton kaplı

gelirsen ara beni 532 366 33 95
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaput içi komple louıs vuıtton kaplı

gelirsen ara beni 532 366 33 95
    tmm hocam akşam ararım seni eyw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sadece eksik lip var birde plaka yeri değişirse gerçekten harika olur

http://www.techturkey.com/forum/akse...balik30tl.html
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jantlar replikamı_? bence onu hemen beyaz a boyat ceee d,yor
    eet replika hatta baya geyik konusu olmuştu geçen hafta beyaz yakışırmı ki ben lv kaplamayı araştırıodum karar verince siteden bi arkadaş kaplicak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sadece eksik lip var birde plaka yeri değişirse gerçekten harika olur

http://www.techturkey.com/forum/akse...balik30tl.html
    tmm alıyorum lipi neredesin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm alıyorum lipi neredesin?
    Abi forumdan bir arkadaş satıyor ilanı burda telefon numarası yazıyor ben kendisini tanımıyorum

%100 Esnek Tampon Ek-Lip KAMPANYA 1 Arabalık 30TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 53957995
    ...

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıtaların vs. siyaha boyanması yerine füme veya grinin başka bir tonu daha çok yakışır bence.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün 2 arkadaşla oturduk jantları bu hale getirdik ve eskisine göre gerçekten çok hoşuma gitti

yeni konu açmak istemedim o yüzden jantlar hakkında fikir belirtirseniz sevinirim

edit: jant kapaklarınıda az evel boyadım H yine kırmızı etrafı jantla aynı renk yarın sabah takıcam inş

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevkler ve renkler tartışılmaz

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bısey dıyım mı azmınden oturu ve ufak ufak hos seyler yapıp yuzunu gulumseten yorumların var masallah aracına..cok dokundu bana nedense hep kucuklugumden berı gıtmek ıstedım bulusma vs ılk arabam lafları ALLAH inşallah bol kazanc versın ıstedıın sekılde yap arabalarını.MAŞALLAH arkadasım kazasız belasız kullan.Jantlar ılgınc ama guzel durmus
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bısey dıyım mı azmınden oturu ve ufak ufak hos seyler yapıp yuzunu gulumseten yorumların var masallah aracına..cok dokundu bana nedense hep kucuklugumden berı gıtmek ıstedım bulusma vs ılk arabam lafları ALLAH inşallah bol kazanc versın ıstedıın sekılde yap arabalarını.MAŞALLAH arkadasım kazasız belasız kullan.Jantlar ılgınc ama guzel durmus
    teşekkür ederim ilk buluşmama aslan arkadaş sayesinde gittim çok kalamadım ama olsun yrnda ilk roll ümü yapıcam allah izin verirse 106 quikle

şu an hala bacaklarım ağrıyo 4-5 saat uğraştık 3 arkadaş ama benim çok hoşuma gitti eski hali çok çizikti jantın..

iyi dileklerin için teşekkür ederim

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılk sayfadakı bastakı arac senınse kusra bakmada cok kotu duruyr kırmızı cıtaları sevıyrsun haklısın ben fıkrımı soylıyım ozman cıtaları kırmızı ıstyrsan ozman kapı kolunu sıyaha donustu yada farları he yok cıtalar sıyah olsun dersen farlar beyaz kalsın yan sınyalıde turuncu yap bırde arabanın ön eke ıhtıyacı var jantlarında rengı fume yapabılırsın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle şahsi fikrim olarak tamponda çıta olacaksa panjurla beraber siyah olması hoş olur veya tampon çıtalarını boyamak yerine çıta iptali yapılıp tampon altı vtec eki veya laguna tarzı lip takılıp panjur da kırmızı olsa yakışır, plakanın kare olması güzel Ilovejdm,skunk2 veya AEM tarzı plakalık olabilir ,stop olarak 99 stopu kırmızı arabaya yakışıyor ufak tefek makyajlar arabayı şık gösteriyo herşey gönlünce olsun...

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle şahsi fikrim olarak tamponda çıta olacaksa panjurla beraber siyah olması hoş olur veya tampon çıtalarını boyamak yerine çıta iptali yapılıp tampon altı vtec eki veya laguna tarzı lip takılıp panjur da kırmızı olsa yakışır, plakanın kare olması güzel Ilovejdm,skunk2 veya AEM tarzı plakalık olabilir ,stop olarak 99 stopu kırmızı arabaya yakışıyor ufak tefek makyajlar arabayı şık gösteriyo herşey gönlünce olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ılk sayfadakı bastakı arac senınse kusra bakmada cok kotu duruyr kırmızı cıtaları sevıyrsun haklısın ben fıkrımı soylıyım ozman cıtaları kırmızı ıstyrsan ozman kapı kolunu sıyaha donustu yada farları he yok cıtalar sıyah olsun dersen farlar beyaz kalsın yan sınyalıde turuncu yap bırde arabanın ön eke ıhtıyacı var jantlarında rengı fume yapabılırsın
    hocam çıtalara yada kapı koluna bi siyah atıcam ama hengisine nasıl karar veremedim yavaş yavaş bişiler yapıyorum arabaya farları siyah yapabilirim ilk etapta ve ön tampon çıtalarını tam emin değilim ama kafamda oturttuktan sonra yapıcam bişiler ayrıca jantlarımı yeni boyadım daa bgn hala ayaklarım ağrio o yüzden şimdi bişi düşünmüyorum ama ileride plasti dip ile siyah belki.. bu arada sayende bu hafta içi sonunda göstergeyide karbon kapladım ve patlak ampullerimide düzellttim tekrar saolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silent furious Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jdm plakalığım varda takmıyodum ii oldu hatırlattığın hafta içi onuda takiim lip konusuda gündemimde yavaş yavaş daha güzel olucak inş

bu konuyu tekrar açmamın sebebi jantlar içime dert olmuştu uzun zamandır bgn halledince rahatladım o yzden buraya yaziim dedim ama artık ''otomobilleriniz'' bölümüne geçme vakti geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)