User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: 205 gti hakkında

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varsa öyle 205 görek ya
    aynen kanka öle 205 ler warsa bu aksam gorerım dımı

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiç yolda giden 1.9 gti görmedim hep sanayide 2-3 tane dükkanın önünde yatıyordu. ama arabaya çamur atılamaz, 20 yıllık araç sonuçta. çizgileri herşeyi ile çok maço ve elektronik desteksiz gazlama makinesi bir de sunroof varsa tadından yenmez. bu arada 106 gti'i geçer denmiş, canlı görsem inanmam.
    BBK90 CORSA OPC

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç yolda giden 1.9 gti görmedim hep sanayide 2-3 tane dükkanın önünde yatıyordu. ama arabaya çamur atılamaz, 20 yıllık araç sonuçta. çizgileri herşeyi ile çok maço ve elektronik desteksiz gazlama makinesi bir de sunroof varsa tadından yenmez. bu arada 106 gti'i geçer denmiş, canlı görsem inanmam.
    bende 1.9 varken 106 gti ile denedim videosu yok ama 400 de güzel giden vti geçmişliğim var
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

caglargungor
    Misafir
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir 205 kullanıcısı olarak almanızı tavsiye ederim yanlız uğraşıcaksanız sorunlarla boğuşup çözebilcekseniz veya bu arabadan anlayan arkadaşınız ustanız varsa alın derim.

205 güzeldir zevklidir farklıdır. yanlız alacağınız aracın kasası kesinlikle düzgün olsun en azından sadece motorla ilgilenirsiniz.

mesela bizde 2 tane var satılık fiyat olarak ne düşünüyosunuz ?
    satılık 205 ler için pm alabilirmiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir 205 kullanıcısı olarak almanızı tavsiye ederim yanlız uğraşıcaksanız sorunlarla boğuşup çözebilcekseniz veya bu arabadan anlayan arkadaşınız ustanız varsa alın derim.

205 güzeldir zevklidir farklıdır. yanlız alacağınız aracın kasası kesinlikle düzgün olsun en azından sadece motorla ilgilenirsiniz.

mesela bizde 2 tane var satılık fiyat olarak ne düşünüyosunuz ?

arkadaş usta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar 205 1,6 gti 205 1,9 gti da 106 gti yımda oldu formu okudum üçünüde kullanan ve mıncıklıyan biri olarak stock 106 gtila stock 205 gti yürütütürse 106 ayıracaktır
    205 gti kronik sorunu debimetre dir bu problemi bostancı sanayide yurtmotorsporta çözmüştüm geçmiş zaman orda yanlış hatırlamıyosam harun usta vardı 205 te uzman
    o nun dışında bide benim rot kolum kopmuştu sonuçda mekanik yorgunluğu denen bişi var onun dışında keyifli bi aractır kıymetini bilmek lazım

caglargungor
    Misafir
    Alıntı wolfmanczt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 205 1,6 gti 205 1,9 gti da 106 gti yımda oldu formu okudum üçünüde kullanan ve mıncıklıyan biri olarak stock 106 gtila stock 205 gti yürütütürse 106 ayıracaktır
    205 gti kronik sorunu debimetre dir bu problemi bostancı sanayide yurtmotorsporta çözmüştüm geçmiş zaman orda yanlış hatırlamıyosam harun usta vardı 205 te uzman
    o nun dışında bide benim rot kolum kopmuştu sonuçda mekanik yorgunluğu denen bişi var onun dışında keyifli bi aractır kıymetini bilmek lazım

valla direk 206 gti motor şanzıman takacağım içim debimetre sorunum olmayacak

caglargungor
    Misafir
    bu arada 205 xs aldım gti dan hafif ve çok temiz buldugum için. debimetre felan urşmamak için hemde daha sağlıklı olsn die 406 motoru taktım gti ve rc ile aynı motor onu swapladım şu an ms beyin yapılıyor haftaya ilk marş olcak gerçekten sürüş keyfi çok güzel bir araç fren sistemi sağlıklı olmadıgı için 406 coupe taşıyıcı kaliper disc ile güncelledim

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolu fitenk geçen var

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşten güçten Fırsat Bulayım Denemeler Yapıcam Video Koyucam. 106 vtec le falan da değil bir üst sınıf araçlarla inş.
    Burak abi artık video görmek istiyoruz
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caglar1988 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada 205 xs aldım gti dan hafif ve çok temiz buldugum için. debimetre felan urşmamak için hemde daha sağlıklı olsn die 406 motoru taktım gti ve rc ile aynı motor onu swapladım şu an ms beyin yapılıyor haftaya ilk marş olcak gerçekten sürüş keyfi çok güzel bir araç fren sistemi sağlıklı olmadıgı için 406 coupe taşıyıcı kaliper disc ile güncelledim
    En güzelini yapmışsınız debimetre ile ugrasılmaz adamı hasta eder.Ya mi16 kapak cozumu yada sizinki gibi birsey.

Aracın fotograflarını paylasabilir misiniz ? Yapacaklara yol göstersin , merak ettim nasıl oldu ..

caglargungor
    Misafir
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güzelini yapmışsınız debimetre ile ugrasılmaz adamı hasta eder.Ya mi16 kapak cozumu yada sizinki gibi birsey.

Aracın fotograflarını paylasabilir misiniz ? Yapacaklara yol göstersin , merak ettim nasıl oldu ..
    bu hafta ilk marş yapacağım project cars a konu açıcıcam

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caglar1988 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hafta ilk marş yapacağım project cars a konu açıcıcam
    merakla bekliyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)