Yahu bu oyunu indirdim bi kaç oynayıştan sonra unlock için 30 küsür dolar falan diyo. Başka bi yolu yokmudur :D
Printable View
Yahu bu oyunu indirdim bi kaç oynayıştan sonra unlock için 30 küsür dolar falan diyo. Başka bi yolu yokmudur :D
abi hazır herkeste olmasından dolayı clio cup
yada 80-90 mb olmasından dolayı octavia rs yada bmw wtcc e90 ile lige başlayalım diyorum
10 tane falan pist hazırladım bugün yarın servera yüklicem paket olarak burdanda vericem pistleri, bencede başlasak güzel 2 3 günde bir yarış yapsak fazlasıyla zevkli olur. yanlış hatırlamıyosam eğer octavia rs sürüş olarak zevkli değildi ama e90 iyiydi diye hatırlıyorum, clio cup ta herkese yavaş gelmişti, herkez şöyle fikrini söylesede bir an önce karar verip güzel bi lig yapsak iyi olacak...
octavia rs sürüşü cliodan daha kolay ama sesten ve kolay olmasından dolayı daha hızlı gibi hissettiriyor.ama ben clio tercih ederim
bmw e90 hem hızlı hem frenleri iyi hem iyi yol tutuyor.500 hp yaptığımız hot hatchlerden çok daha zevkli bir araç.onlarla aynı süreyi de yapabiliyor 300 hp ile
ben klavye ile traction mediumda hiç sıkıntısız kullanabiliyorum.gerçi kapalıykende kontrol eedilebiliyor
bende oynayabilirim eğer nasıl bi yol izliceğimi anlatırsanız?
bu akşam kuralım oyunu o zaman :)
e90 zaten clio cup tanda zevkli lafım yok hot hatchde kim ne aracı seçecek o sıkıntı olur ligde...
anasayfada oyunun, yuklediğimiz modun ve pistin linkleri var normal oyun gibi kuracaksın takıldığın yeri sor yardımcı oluruz..
benimde düşündüğüm o herkezde direksiyon yok klavye ilede rahat oynanabilecek bi mod olması lazım...
birde şampiyonada puanlama nasıl olacak?
direk 25-18 diye f1 deki gibi mi?yoksa pol fastest lap falan artı puan alacakmı?
yarışları akşam 22.00 den sonra yapalım ***** çalışıyorum :) beni bilionuz ilk 3 e talibim :D bu aralar sstc game 2 ye sardım fazlasıyla gerçekçi tabi online modu olarka bişeyler yapılsa wwtc kasarız grafikler sürüş stili üst düzey bir oyun heleki logitech driving force gt ile birebir uyumlu oyun pcde
onlar ince detaylar genel oalrak moda karar versek gerisi gelir, puanlama katılan kişi sayısına göre karar veririz 10 kişi katılırsa ilk 5 puan alacak şekilde 10-8-6-4-2 şeklinde yaparız katılım fazla olursa ona göre uydururuz. aslında fastest lap veya pole pozisyonuna ekstra puan vermek güzel ama genelde şampiyonada başa oynayan kişi herzaman bu puanları toplayıp diğerlerinden farkı fazlasıyla açıyo onun işine yarıyo.
sstc de en zor moda ayarladım sıralama turları saniseyle ölçülüyor valla heleki yarışlarda adamlar dibimden ayrılmıyor max çok virajlı yolda 2 saniye fark atabiliom klavyeyle denedim araba kesiliyor viraj dönerken traction kapalı bu sefer sarıyor anca anca virajları az direksiyon az gazla dönüom zaten rakip zor olunca keyif veriyor bu arada F1 2011 i indirdim felaket zor yine en zor modda başladım adamlar kafadan 6 saniye fark koyuyorlar sıralama turları 9 un başlayabildim anca :D