konu ile ilgili mesajı bana da atarsanız G25 direksiyonla bende aranıza gelirim.
konu ile ilgili mesajı bana da atarsanız G25 direksiyonla bende aranıza gelirim.
IN BOOST WE TRUST
servera girmek istiyosan civic değil konunun ilk mesajındaki hot hatch modunu ve pisti indirmen gerek...
evet oyunu ya satın alcan yada iyileştircen ilk sayfada mod ve pistide indirmen lazım....
attım...
attım...
bnde pm alabilr miyim
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
12 adet serverda kullanacağımız pist paketini indirmek için konunun ilk mesajına bakın, 3-4 günde bir o pistlerden birini açıcaz serverda. paket 362mb alternatif link eklicem...
12 Adet pist paketi (Direk indirme linki)362mb
alternatif;
12 Adet pist paketi (Hotfile)362mb
arac ici görüntüyü nasil ayarlıcaz acaba nerden değişiyoruz yolu göremioyorum baktım bulamadim![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
oyunda el freni calismiyor mu, controlden ayarladim ama kullanilmiyor heralde. simdi testing kısmında da baktim orada da calismiyor. normal mi?
pist paketinide çekelim akşam müsait olursak gene bişeler yaparız
endurance moddaki araçlar baya iyi ,pist olarakda la sarthe laguna seca felan indirmiştim zevkli yarış olabilir oralarda ama klavye ile kontrolleri zor direksiyonla bakmadım henüz![]()
bunuda indirin pistin haritasini gösteriyor yariş esnasında cok faydali
rFactor Download : Map Plugin Utility for rFactor 1.05 (PC) : SimRacingWorld
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
arkadaşlar keyboarddan oynucam fakat kontrol tuşlarını ayarlayamadım birtürlü eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)