direksiyonun avantajıhızlı uzun virajlarda belli oluyor.starttan önceki şkana gelmeden sağ uzun virajda mesela gaz ve direksyonla dürekli oynamak gerekiyor çizgide kalabilmek için.zaten en çok orada zaman kaybediyorum ben
direksiyonun avantajıhızlı uzun virajlarda belli oluyor.starttan önceki şkana gelmeden sağ uzun virajda mesela gaz ve direksyonla dürekli oynamak gerekiyor çizgide kalabilmek için.zaten en çok orada zaman kaybediyorum ben
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Ewet sonunda oldu serverdayim 1 arkadaş daha var
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
tur başına 1 saniye daha yawaştım initial ve silnetpr dan..
ayar da bi sıkıntı var dedim muhtelen, yılmadım sıkılmadım,yaptım oldu
![]()
M.Resat Simsek
Yarın şu oyunu yüklüyeyip bir bakayım. Sararsa bende gireyim servera.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bende ilk oynamamla ayarsız 08 yaptimReşat abi cevap yazamadım bilmiyordum k bakma hangi tuşla yazılıyor ?
birde biri ayar gönderirse serverdan nasıl kaydedildiğini anlatarak bende daha iyi süreler yapabilirim
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
ilk başta sıkılıp bırakma en az bi oturuşta 50-60 tur at pit gir çık ayar yap arabanın ruhunu anla kısacası 1.04.000 lerin altına düşmeye başladığında hazırsın demektirbi ara juan kopartıyordu dedim bu adam nasıl bukadar hızı virajlarda arayı açıyor düzlükte downforce ayarlarımla yakalalıyordum sonra zaten lag girdi kaza yaptım meğer lastikleri med miş
en iyi lastik yarışlarda hard arkadaşlar ona göre lastik şeçin.
Şu setup olayından hiç anlamadım ya neyazıkki ingilizcede kıt olunca tam oluyorsizin yaptıklarınzı paylaşsak çok süper olur kendim ayar yapsam kamikaze gibi heryere dalarım sanırım aahahaha
neyse ben direksiyonu bağlayıp bir alışayım yapcak birşey yok evde çok ses çıksada hep geride kalmak can sıkıyo
EDİT : Bir sorum daha olacak bende 2 ekran kartılı 2 ekranlı pc var. Bu videolarda izliyorum herhalde oyunun ayarlarından biryerden örnegın sol camı solumdaki ekrana alabilsem süper olurvarmıdır bu konuda bilgisi olan??
bu akşam iş çıkışından sonra bi oturuyorum akşama kadar ayarsonrasında yarışıcam inş. teknik sorunlar yaşamam yine
![]()
Ayari kendi basina hazirlamak baya bir tecrube ister, aksam garaja ayar atariz, obce hazir ayarlar ile gazlayin, sonra ufak tefek degisiklikler yapilir zamanla![]()
M.Resat Simsek
Birde aksam ilk yaris ile 2. Yaris arasinda bile baya bir fark oldu, ilk kez yarisan arkadaslar 2. Yarista cok daha hizli ve saglam gittiler, tebrik ettim gercekten![]()
M.Resat Simsek
ilk yarış 8 kişiydik, sen ve silent hariç ben 3. olarak tur bindirdim ama 2. yarış ben de sadece sonuncu arkadaşa yetişebildim, demek ki giderek heyecan da zewk de artacak, kaldı ki hala ayarsız oynayan arkadaşlar var, uygun ayarları yükledikten sonra çok daha heyecanlı olacağı kesin![]()
M.Resat Simsek
su ayar ısı nasıl olucaksa bı ogretınde arkadaslar sıze yetıselım anca 4.5. oluyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)