o kadar ısınma turu yaptım 1.06'lı süreler çıkardım 3. başladım 3. turda hararetten motor gitti :D vay arkadaş ne güzelde gazlıyodum be :D
neyse bakayım izlenebiliyosa izlerim :)
Printable View
o kadar ısınma turu yaptım 1.06'lı süreler çıkardım 3. başladım 3. turda hararetten motor gitti :D vay arkadaş ne güzelde gazlıyodum be :D
neyse bakayım izlenebiliyosa izlerim :)
tam önümde birisi yaktı arabayı helal olsun valla ateşe verdi makineyi dedim :D:D
güzel yarıştı tekrarlarız arada :)
stage kısmı oldu ama bu sefer rwd arabalarda turboda kontrolde baya sorun oluyor klavyede bunu biraz daha ayarlardan yumuşatabiliyor muyuz acaba
Benimde çıkmam gerekti ayrıldım yarıştan. Zevkli oldu kontrollere de ısınıyorum inceden.
motor yakan arkadaş arabayıda almadı yolun ortasından 1 kişi patladı kafa kafaya :)
2 defa yolun ortasında durmuslar onlara carptım ama zevklıydı gercekten :)
güzel yarıştı beyler elinize sağlık
iyiydi bu gece
bir dahaki sefere motor yakanlar kaza yapanlar esc ile yarıştan çıkıp araçlarını yol ortasından kaldırırlarsa sevinirim:D
@Volume81
bas bas bağırmadıkmı radyatörü 3 yap diye:D
yaw sormayın kanser oldum bir anda yandı kaldı yolun ortasında bütün tuşlara bastım pit'e alsın felan diye baktım olucak gibi değil ctrl+alt+del :D
gelene geçene sellektör atıyorum artık vurmasınlar diye pc başında kafam döndü :D
ısınma turlarında siyah DTM'li ve sarı jantları olan arkadaş kim'di ? onunla ısınma turlarında iyi gazladık dip dibe :D
Şimdi oyun zevk vermeye başladi :) tek sorunum oyunun başindan beri çözemediğim server a girdiğimde arac kısmı boş olarak gözüküo o ara race e basiyorum giriyor arac ile iligli bi uyari veriyo cıkıo serverdan ana menüye dönüyor.. bunun nedenini bilen var mi ?
güzel kalabalıkdı daha iyi yarışlar yaparız :)
lag vardı bende kalabalıkdı onuda çözersem iyi olacak kalkışta pist dışına çıkıoz bidaha toplıyamıoz sonra :D bide setup yaptıkmı tamam :D
m3 paketını tam ındırmemıssın demektır yada o pakette bır sorun var. araba paketını sıl tekrar yukle duzelır ;)
bi daha yükle aracı ama bütün dosyalarını eksiksiz yükle
evde arkadaşalar vardı onlar da oynamak istedi. Çarpmayın etmeyim desem de kasaplık yaptılar biraz kusura bakmayın. 1.07.00 dönebiliyorum klavyeyle. Yarın da direksiyonla tekrar deneyeyim. Her turda 5,6 saniye takıyorlar. Bu farkın hepsi şöförlük mü? assistler ne kadar yavaşlatıyor insanı?
klavye ile 1.02 küsür atanlar var:D
ayar çok önemli
Evet ayarda çok önemli sadece sürüş teknikleriyle olmuyor. Örneğin hep 4. oldum sebebi yardımları kaparsam bile viraj çıkışlarında diğer 3 araç mükemmel hızlanıyor ama benim araç(otomatikte olmasına rağmen) daha yavaş hızlanıyordu o yüzden hep büyük fark oluşuyodu 6-7 tur sonra aramızda
direksiyonun sadece avantajı rahat olması bırde nerde ne şekilde dönceğine bisüre sonra alışıyorsun ben son yarışta artık sigara yakmıştım :D arabama 70 tur boyunca ayar yaptım hızlandıkça ayarlarla oynadım ayar önemli büyük düzlükte artık 6. viteste kesiciye giriyordu alet 285 son hızımdı viraj çıkışlarını iyi alsın diye biton ayar var tek tek üşenmeden uğraştım onlarla sonra ayarlarımı kaydettim başladım yarışa :) klavye hariç analoglu gamepad alıp onlada yarışılabilir..
bendeki direksiyon bu şu aralar biraz pahalı 270-280 tl arası piyasadada çok bulunmuyor
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...7ED0938B21.jpg