Çok teşekkürler üstad
Çok teşekkürler üstad
Bişy sorucam herseyı deddıngz gıbı yaptm ama hot seçince oyundan atıyor kategori seçince
ve dier all cars secıncede eklenen arabaların sesi gelmiyor :S
Beyler bende çift ekran kartı ve çift ekran varRfactor'de bunun ayarlarını bulamadım. İngilizcemde okadar ahım şahım olmadığından nette araştırmalarımda sonuç vermedi. Şimdi ben bu 2 ekrana rfactor' ü nasıl adapte edebilirim bilen bulan eden varmıdır. Youtubede videoları mevcut çünkü
EDİT: http://www.youtube.com/watch?v=Hqo-r...eature=related
Burda videosu mevcut
o programları nasıl indirip nasıl ayar yapıcam işte ingilizcemde yokkafayı kırıp birde plazma bağlayıp 3 yapasım var ama önce 2 tanesini becerebilmeliyim
bi araştırma yaparım yarın ama şunu söyliyim kullanacağın monitörlerin genişliği aynı olsa iyi olur çünki oyunu atıyorum 768 yükseklikle oynayacaksan o programlar sana oyunu 3 monitörün yani ör 1024 is çarpı 3 = 3072 piksel genişliğinde oynatıyo yani yanına tutup plazma koyarsan nasıl bi görüntü elde edersin bilemiyorum![]()
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
Yok elimdeki 2 ekran aynı zaten önce 2 ekran oynamayı başarırsam gerisi sorun deilPlazma fantazi kısmı onada vaktim yok. Bulupda çözebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim uğraştığın için
![]()
Ya birde bu aracın direksiyonunu birtürlü oyunda 900 döndüremiyorum. Benim direksiyon dönüyor ama oyunda arabanınki tam 900 dönmüyor yarım![]()
Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayarımda hafta sonu kuzenim takılmış oyun oynamış falan sanırım direksiyon ayarımı değiştirmiş.Hız yükseldikçe dönmüyor düşük hızlarda ise çok çok seri hareketler yapıyor.Nerden yapılır ayarı?
İnstagram : onebimmerstory
TECHturkeyın serv erı kapalımı ?
evet sunucu taşınıyo o yüzden şuan kapalı en kısa zamanda açılacak
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
anladım teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)