Bana birisi şu cracki gönderirse sevinirim.
Bana birisi şu cracki gönderirse sevinirim.
düzgün bir pist yada ayar imkanı olsun bari ya.kesicide gezmekten başka birşey değil orası![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bu gece bi pist hazırlayıp ilk mesaja eklerim şöyle güzel kapışılabilecek yarın 9 gibi yaparız yarışı bence
gönderdim
herkez oyuna alışsın diye basit bi pist koyduk değiştircez bu gece umarım hazırlayabilirsem...
alıştım gibi =) yanlız artık oyuna girmiyor pay pal istiyor arkadaş , silip cracklı kuramam gerek sanırım ö.m yardım lütfen.
serverda pist değişti indirme linki ilk mesajada eklendi buyrun;
Fuji Speedway Pisti
aslında daha çok yeni başlayan arkadaşların alışmasına ayak uydurması için pistlerin bana göre zorluk derecesine göre koydum sen söylemesen gerçekten dikkatimi çekmemişti F1 pisti olduğu 2dk 05 sn civarı dönülüyo çıkışlar falan var zevkli olur diye düşündüm, bu arada evet F1 ile ilgileniyorum biraz![]()
gayet iyi anliyorum, yeni baslayanlar icin aciklik falan olsun yol genis olsun diyorsun hakli olarakbana kalsa richard burns yapalim
Sen istersen elindeki opsiyonlari say, yarin herkes foruma girince bir karar veririz, hatta ona gore modlardan rica ederiz anket eklerler.
serverin benim icin bu kadar lagsiz olmasina tekrar sasirdim yalniz. ABD den falan baglanmak isteyen olursa cekinmesin![]()
r-Factor için opsiyon diye bişi yok gerçekten inanılmaz fazla seçenek var hangi birini söyleyeceğimi şaşırırım. ufaktan bi giriş yapmış olduk oyunu tanıma adına bunda biraz tecrübe edinirse herkez sonra daha hızlı modlarla daha hızlı pistlerde yarışırız diye düşünüyorum.
server zaten İngilterede internet hattı baya sağlam kim nerden isterse bağlanabilir![]()
Pist olarak tavsiyeye açıksanız nurburgring falan olabilir, bilindik pist orasıda![]()
replay konusuna gelirsek az sonra bakacağım benımkisi kaydetmişmi kaydetmemişmi diye ama, güzel çekebilirmiyim bilmiyorum,hem fraps 30sn çekiyor, hemde benım ekran akrtım yok ne kadar kaliteli bişey çıkar bilmiyorum onboard kullanıyorum çünkü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)