bende ö.m. alabilir miyim?
ilk linkteki dosyaları indirdim,crack lazım mı bunlara extra ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
rar dan çıkarttım , rfactor'ı kurdum,clio dosyalarını ve pist dosyasını napacagım, ? detaylı bir anlatım lazım,server'a baglanana kadar
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
az once girdim, ispanyol geldi bir adet
klavye ile, sadece abs ve opposite lock acik 20.019 yaptim sure olarak. Bence istanbul park acalim ve opposite lock-abs ve isteyenleri kirmamak adina otomotik vitesler haricinde hersey kapali olsun. Birde pingim fena degil gibiydi burada olmama ragmen.
edit== crack bilmem ama yasal yoldan elinizdeki yazilimi yedeklemek icin gamecopyworld.com sitesini ziyaret ediniztamamen yasal bir sitedir
edit 2: sure 1.19 un altina duser rahat
bu akşam bir etkinlik varmı, ben şuan modu ve pisti indiriyorum
ayrıca elimde bulunan ve kullanıp test ettiğim ( ayıkladığım ) pist ve araçların isimlerini paylaşıyorum rfactorcentraldan indirebilirsiniz, clio haricindede çok güzel araçlar var civic olsun ae86 olsun, touring car legends olsuntavsiye edilir..
Başarılı pistler:
Başarılı araç modları:
Not: Bendeki rFactorun boyutu 10gb![]()
hakan bende de ayni
evet ilgilenen herkes su an 5 kisi oyundayiz, yalniz genel olarak pist degismesini istiyoruz, admin bizi duylaguna seca
![]()
Ya evdeyim gribim sabahtan beri patladım bi yardım edinde bende gelem =) link verin indireyim de sonra neler yapmam gerekli bütün pist ve araçlar için birisi yardımcı olursa çok iyi olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)