Güzel bi gündü en nihayetinde 200sx e binebildik şükür![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
güzel gündü arkadaşlarla kah güldük kah ağladık kah eğlendikrenkli bi gündü ama hakikatten o çalan sürekli 2 şarkı mahvetti kafa şişirdi yinede iyyidi mankenler mi pehh faciaydı!
kara şimşek iyiydii efe de günündeydi güzeldi herşey sorunsuz gittik geldik maşallah efe tekrardanumarım bidahakine barış sen ben can fln çıkarız
bmw ler sıkıntı çıkardı dağıldı patladı nissanlar taş gibi eve döndüfln diyerek cümlelerimi sonlandırayım
kardeşlik barış dorifto turkei!
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Bayagi ozlemisim canini aldim azcik hemen yagi bi yerden koyverdiorayids kaynak maynak yaptircam artik basinc gelmiyince atmiyda basincta hemen koyu verio
pinpirikli bir insan olarak moralimi bozdu bende bu da yeter dedim
![]()
Gelelim şu klip isine antremanin icine etti ama sonucta reklamin iyi kotusu olmaz![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bir gündü. Hazırladığımız turuncu 325(Volkan Arısoy)i bazı aksaklıklardan dolayı fazla izleyemedik ve içine oturmadım ama olsun![]()
Bu klip neyin nesiydi bu arada? Nerede ve ne zaman izleyebiliriz?
Klip cekimi disinda hersey iyidiben bukadar cirkin aksaray pavyon karilarini birarada gormemistim klipte
Nissanlar cok iyiydi gercekten![]()
En sonunda birisi Sierra kullanmayı akıl etmiş yaw şu drift işinde. Mankenler işi Show a dönüştürmüş ama![]()
IN BOOST WE TRUST
bencede klip çekimleri çok aksattı drift organizasyonunu.iyi ki klip çekimlerine aldırmadan piste çıkan e36 lar vardı . birde çok az fotoğraf var o kadar f. makineli arkadaş vardı nerde bu fotoğraflar konusu falan açılsa iyi olur.![]()
Asimos fenalarda yine hahaha en popi pozları yakalamış
Organizasyonlarınız çok keyifli geçiyor anlaşılan inş bir gün bizde izlemeye gelebiliriz İzmir ' den![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)