piyasadan çok uzaklaştım en kısa sürede bi 126 bis alıp turbolamayı düşünüyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ?
piyasadan çok uzaklaştım en kısa sürede bi 126 bis alıp turbolamayı düşünüyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Kocaların burada gitmişsin gurbette koca arıyosun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
eray numaram war kanka sende ıst. a gelınce alo de denerım ben senınle.
1,2 bar benım aracımda senın aracına yakın güçlerde![]()
birazdan enka ya geçicez benzin pmpası sıçtı basınc kısmak zrunda kaldım 0.5 bar basıyrum sanırım birazdan prn yapcaklar bana hakkınızı helal edin![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ya olm 0,5 harbiden osuruk gibi geliyor o hacme o turbo ile hakikatten işin zor 1 bardan aşağısı keyif vermiyor
Eray ankaradan geçtim bilseydim orda olduğunu denerdik![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
evet 0.5 bar ın kendime yakışmadığını düşündüğüm için ahmet kardeşimi aradım kendisinin ford bayiisi ((ALTAYLAR)) var saolsun bu saatte açtı ve bukadar şans olur walbro çıkarttı kıyıdan köşeden şimdi onu takıyorum akşam eğlenceli olsun![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
tam olarak nerde buluşcaksınız ivedikmi
Ulan içimden demiştim "yine mi aynı filmi izlicem" diye ama, bu sefer farklı olucak galiba.Hep bu son dakika arızaları bitiriyor bizi. Yetti artık. Araya tır soktuğun, semt soktuğun, il geçtiğim videoları bekliyorum canım abim.
![]()
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)