User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç hasarsız ancak tramerde 10bin hasar görünüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yetkili servise araba mı gösterilir

bu işin piri ikitellide yada maslaktaki pertçiler.. gidip onlara göstermek lazım..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka değişmiş yada alt taraftan hasar almış olabilir.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhangi bir kasko sirketinden plaka degilde sase numarasindan sorgulatin plka uzerine bakildiginda hasarsiz araclarda plka degisikliginde olusan karisikliktan hasar cikabiliyo, hasarli araclarinda bagzen ayni sebepten hasari gozukmemekte en sagliklisi şaseden sorgulamak

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tramere yansıyan hasarlar mutlak süretle dorudur. tramer sistemlerini deiştirdiler artık.
    inanılmaz bile olsa orada hangi şirket hangi dosya war gördüğünüz oradan öğreneßilirsiniz.

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tramere yansıyan hasarlar mutlak süretle dorudur. tramer sistemlerini deiştirdiler artık.
    inanılmaz bile olsa orada hangi şirket hangi dosya war gördüğünüz oradan öğreneßilirsiniz.
    pratikte öyle olmuyor maalesef.benim aracım bendeyken 3 tane kazası gözüküyor.ama ben gram kaza yapmadım??

merve
    Misafir
    Alıntı PaSHa-brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yetkili servisler öyle çakal ki expertiz kağıdına küçük bir not düşüyorlar ''sadece bir gün geçerlidir'' diye..Herkez yolunu bulmuş.
    o durum, rapordan sonra aracın başına bişey gelip yaptırılabilir durumundan ötürü olmasın. sonuçta kendilerini riske atamazlar.

ayrıca bu tramer sorgulamalarının detaylarıını alma imkanımız olmuyor mu? durum ancak böyle açıklığa kavuşabilir sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %100 doğru bilgiler olmayabiliyor.
    araç ilk sahibinde ve hiç kazası yokken cepten sms atınca pert olduğuna dair bilgi gelirken aynı şekilde netten sorguladığımda pert kaydını göremiyorum

kimi hasar kayıtları da poliçelere bilgiler(plaka-motor-şasi) yanlış işlendiği için farklı araçlarda görünebiliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o durum, rapordan sonra aracın başına bişey gelip yaptırılabilir durumundan ötürü olmasın. sonuçta kendilerini riske atamazlar.

ayrıca bu tramer sorgulamalarının detaylarıını alma imkanımız olmuyor mu? durum ancak böyle açıklığa kavuşabilir sanırım.

acentenizden konuyla ilgili ayrıntılı bilgi-döküman alabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık ekspertiz işini hakkıyla yapan çok az yer kaldı çünkü yetkili servisler bile çözemiyor araçları. Mahkeme ile uğraşmamak ve sorumluluk almamak için yazılı kağıt da vermiyorlar. alıyorlar ellerine boya ölçeri 3-5 yerine tutuyorlar ne gösterirse onu söylüyorlar. ki o cihazlar da yanlış bilgi verebiliyor. en basiti değişen parçada boya göstermiyor ve her alet farklı gösteriyor.

uzun lafın kısası 2. el araç almak çok zorlaştı artık kimse kimseye güvenemiyor. Allah yardımcısı olsun araç alacakların...

target
    Misafir
    sinir oluyorum bendede bi c2 var arabada hasar yok 11000 tl lik tramerde kayıt var. :s

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yetkili servisler bu sebepten dolayı yazılı belge vermiyor böyle de komik bir durum söz konusu.. ben soğudum araçtan satıcıya Allah kolaylık versin..
    Ücretli expertiz raporu yokmuydu yahu? 100-150 tl verdikten sonra elime bir belge vermezlerde sözlü olarak "temiz" denirse ne anladım ben o işten.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dosyaya ulaştık denilmiş. hasar ne çıktı acaba?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşıma Taksim - Yazeks Honda dan hasarsız dedikleri aracı aldık ön tamponda hasar olduğunu biliyorduk çünkü tampon başka renk bariz sırıtıyordu. Yazeks doğruladı ama sadece tampon dediler ciddi hasarı yok dediler. Bizde tramer falan yapmadan sadece bildiğimiz özel honda servisine aracı gösterdik onlarda araç temizdir diye onayladı.

Aradan bir yıl geçti arkadaşım aracını satılığa çıkardı. Almak isteyenler expertiz ve Tramer yaptırmış , arkadaşım şok oldu araç pertten toplanmış gözüküyor. Araba elinde patladı. Şimdi satamıyor.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende su tramere hıc guvenmıorum alaksız seyler cıkıyor kesınlıkle yanlıs

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakadan dolayı 5664 un sitesinden iletişim bilgilerine ulaşıp duzeltin bende ona uğraşıyorum plaka son 4 hanesi benim sase numarası ile tutmuyor demek oluyorki bu plaka baska aractaymis bu sebepten tramer sitesine mail atacam dönüş yaptılar bı kaç belge istegi var

alfisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıkma plaka alırken mesajla tramer kayıt sorgulaması yapıp almanızda fayda var... En son aldığım araca plaka bakarken 5 çıkma plakadan sadece 1 inde hasar kaydı çıkmadı. Durumu görevli polis memuruna "plakanın daha önceden takıldığı araçtan gelen hasarı taşıması ne kadar doğru, ilgili araçtan plaka çıktığı anda tramerden plaka üzerinden kayıt silinemez mi?" sorusunu sorma gafletinde bulundum... Aldığım cevap "niye silinsin kardeşim ne gerek var o kadar dikkat ediyorsan çıkma plaka almazsın olur biter" oldu... İl dışından aldığınız hasarsız aracınıza pert kayıtlı bir plaka bile denk gelebilir... Bu sebepten sorgulama yapmadan çıkma plaka takmayın aracınıza...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu açılmışken bende birşey sorayım.

geçen sorgulattığım bir plakada 4 hasar çıktı.biri 5000tl bir diğeri 300tl. diğer 2 kayıt çarpma diye geçiyor fakat karşısında hasar bedeli yazmıyor.Bunlar ne olabilir ?

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş yerinden biri Otopazarında araç beğenmiş. Otokentteki dynomos mudur nedir oraya götürmüşler. Adamlar 10 numara demişler. Adam az daha alıyorduki, bi sorgulattım 15bin tl lik hasar gözüktü kaskodan yapılmış. Hani dicektim ki yanlışlıkmı var diye ama; Önceki sahibinin adı olsun plaka olsun tutuyordu.
    Siyah fsi golf5 ti. Bu otokentteki ekspertiz yerine güvenmeyin gerçekten.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ücretli expertiz raporu yokmuydu yahu? 100-150 tl verdikten sonra elime bir belge vermezlerde sözlü olarak "temiz" denirse ne anladım ben o işten.
    artık bir çok yetkili servis mahkemelik olduğu için ya expertiz yapmıyor yada yazılı belge vermiyor.. kaporta,mekanik ayrı ayrı bakıldığı için araca ellerindeki foruma gerekli kısımı doldurup en sonunda alıcıya gösterip durum budur diyip gönderiyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)