User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Araç hasarsız ancak tramerde 10bin hasar görünüyor

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tramere kesinlikle güvenmeyin, aynı olay benimde başımda geldi ve düzeltmek için binbir takla attım.

166tl olan hasarım 600tl gösterilmiş, sebebi ise experin 160tl verdiği hasar değerine rağmen yaptırdığım servis 600tl fatura göndermiş. Bu yüzden tramerde 600tl olarak çıkıyordu. Sigrotayı aradım 20 kişi ile telefonda görüştüm ama sonunda hallettirdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosyaya ulaştık denilmiş. hasar ne çıktı acaba?
    hasarı öğrenemedik, sadece kazanın yapıldığı tarihteki aracın sahibinin sigorta kasko bilgilerine ulaşıp kaza dosya numarasını falan bulduk bu da gerçekte böyle bir kazanın var olduğunu gösteriyor.. plaka sıfırdan beri bu araçtaymış, yani o yıllarda da bu araçtaymış, şase numarası da tuttu ancak expertiz yapan servisin +sanayiden 1 ustanın ve araç sahibinin orijinal demesi üzerine yanlışlık olabilitesini araştırdık ama doğruymuş.. başka ihtimalleri de göz önünde bulundursak dahi aracın sicili bozuk illaki satarken karşımıza çıkacak bu leke, bu sebepten almaktan vazgeçtim, zaten sahibide fiyatı 1-2bin lira aşağısına çekip satmış aracı..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun kurtulmuşsun işte sevinmelisin biraz masrafın olsada ilerde bıdı bıdı edilmelerinin önüne son anda da olsa geçilmiş.

allah nasip eder illaki güzel temiz bişi aradığın gibisinden. böyle bir sıkıntıdan kurtardığına göre hayır varmış.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kurtulmuşsun işte sevinmelisin biraz masrafın olsada ilerde bıdı bıdı edilmelerinin önüne son anda da olsa geçilmiş.

allah nasip eder illaki güzel temiz bişi aradığın gibisinden. böyle bir sıkıntıdan kurtardığına göre hayır varmış.
    sağolun.. inşallah cümlemize istediğimiz gibi sorunsuz arabalar denk gelir, bu tarz sıkıntılar yaşatmaz kimseye..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)