BMW M Serisi M3 1995 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 49859947
bu nasıl acaba ...ıyımıdır bınılırmı?
Printable View
BMW M Serisi M3 1995 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 49859947
bu nasıl acaba ...ıyımıdır bınılırmı?
Bu arada bu ZG 2888 99 US Spec olan M3 mersinde öyle mi ?
Çok merak ettim şuanki plakasını biliyormusunuz, şuanki haline dair foto varsa görme imkanım varmıdır ?
Mersin'de bir de 32 LR 174 var.93 model kırmızı.Motoru masraflıymış, masrafı hakkında açıklama yapabilirmisiniz haberiniz varsa ?
ZG Mersinde evet. Hergün görüyorum hemen hemen. Fotoğrafı falan yok. Plakası aynı şekilde duruyor. Binen kişiyi tanımıyorum ama gayet normal 3.20 havasında binmekte. En ufak üzdüğünü görmedim aracı. Yolda giderken dikkatinizi bile çekmeyebilir yani. O derece rahat sürüyor.
Kırmızı m3'de motor yok. Bildiğin yok yani. Onu da inceledim ben kupası da hoşuma gitmedi açıkçası. Motorsuz şekilde galeride duruyor öylece..
BMW M Serisi M3 1995 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 57114556
bu araçla ilgili bilgisi olan varmı gerçekten temiz duruyor tek sıkıntı otomatik olması
US Spec e36 Otomatik M3'ler sadece 6 ay üretildi ve bu araçlar dünyada sayılı :)
O direksiyon BMW'nin standart 3 kollu spor direksiyonu. BMW o direksiyonu evet M3 GT'de kullandı ama sonuç olarak M3 GT için özel üretilmiş orjinal bir direksiyon değil. Ancak M3 GT limited edition bir araba ve burada konumuz özel seriler değil. BMW normal seri M3 üretiminde O RUF 99'un üzerindeki standar 3 kollu direksiyonu hiçbir zaman kullanmadı ve opsiyon listesinde sunmadı. Geriye tek seçenek kalıyor o da o direksiyonun o arabaya sonradan uydurulduğu.
Sayın Kaan M3 Ayrıca madem bu kadar biliyorsun söyleyiniz bakalım o M3 GT'de kullanılan direksiyonun çok küçük bir detay farkı vardır nedir acaba? Bu arada RUF 99'un üzerinde takılı olan sonradan gelme spor direksiyonda o küçük detay mevcut değil.