User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
235 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Bu E36 M3'ü Bilenler ?

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LanseloT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En çok bulunan e36 M3 Estoril Blau, kafanızın karışması çok normal
    Gümrükten giriş yapmış olan 2 adet e36 Coupe biliyorum.
    Biri Türkiye'deki şahsen bana göre en düzgün olan Sabancı ailesinden birinin getirdiği 99 model e36 M3 USA Spec.

Diğeri ise İzmir'den İbrahim adlı arkadaşın getirdiği mor M3.Sonrasında kazaya karıştı gibisinden şeyler duydum ondan bilgi yok yani.Draglara filan çıkartmışlar onun da fotoları mevcut elimde.

Bu araç mersinde. biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım alıp görecez. Yarın bakarım, beğenirsem alırım zaten. Yeter bıktık artık

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım alıp görecez. Yarın bakarım, beğenirsem alırım zaten. Yeter bıktık artık
    inş temizdir alıp binersin ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bu ZG 2888 99 US Spec olan M3 mersinde öyle mi ?
    Çok merak ettim şuanki plakasını biliyormusunuz, şuanki haline dair foto varsa görme imkanım varmıdır ?
    Mersin'de bir de 32 LR 174 var.93 model kırmızı.Motoru masraflıymış, masrafı hakkında açıklama yapabilirmisiniz haberiniz varsa ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bu ZG 2888 99 US Spec olan M3 mersinde öyle mi ?
    Çok merak ettim şuanki plakasını biliyormusunuz, şuanki haline dair foto varsa görme imkanım varmıdır ?
    Mersin'de bir de 32 LR 174 var.93 model kırmızı.Motoru masraflıymış, masrafı hakkında açıklama yapabilirmisiniz haberiniz varsa ?
    ZG Mersinde evet. Hergün görüyorum hemen hemen. Fotoğrafı falan yok. Plakası aynı şekilde duruyor. Binen kişiyi tanımıyorum ama gayet normal 3.20 havasında binmekte. En ufak üzdüğünü görmedim aracı. Yolda giderken dikkatinizi bile çekmeyebilir yani. O derece rahat sürüyor.

Kırmızı m3'de motor yok. Bildiğin yok yani. Onu da inceledim ben kupası da hoşuma gitmedi açıkçası. Motorsuz şekilde galeride duruyor öylece..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır fotoğrafı yok. En azından bende yok. 34 KOZ'un önceki sahibi arkadaşımdır. (Eren) O inceledi bizzat aracı. Havuzu, direkleri öyle böyle işlem görmemiş. 2 farklı kazası oldugunu iletti. Kaçmış yanından aracın direk zaten. Şuandaki sahibide tanır eren'i.. Eren ona da çok söylemiş alma bunu diye. Ama..
    Anladım, çok daha da zorlaştı desenize o zaman kazasız düzgün bir e36 M3 bulmak.
    Çünkü bir kaç tane daha var bildiğim ağır kazası olan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZG Mersinde evet. Hergün görüyorum hemen hemen. Fotoğrafı falan yok. Plakası aynı şekilde duruyor. Binen kişiyi tanımıyorum ama gayet normal 3.20 havasında binmekte. En ufak üzdüğünü görmedim aracı. Yolda giderken dikkatinizi bile çekmeyebilir yani. O derece rahat sürüyor.

Kırmızı m3'de motor yok. Bildiğin yok yani. Onu da inceledim ben kupası da hoşuma gitmedi açıkçası. Motorsuz şekilde galeride duruyor öylece..
    ZG'yi görürseniz fotosunu çekebilirseniz çok sevinirim, en sevdiğim m3 kendisi
    3.20 gibi kullanılması bile kulağa hoş geliyor hala..

32 LR 174'ün masrafı oldukça ağır o zaman tahmininiz kaç lira gider ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım, çok daha da zorlaştı desenize o zaman kazasız düzgün bir e36 M3 bulmak.
    Çünkü bir kaç tane daha var bildiğim ağır kazası olan.
    Aynen öyle. ZG'yi iyi söyledin ya. Bi bağlantı bulmaya çalışayım bakalım. Bakarsın satar falan alırız yani. 321 olacağına, 240 olsun, temiz olsun bizim olsun. Manifold, gaz kelebeği, benzin pompası zart zurt değiştirip eu yaparız ne olacak sanki. Değer..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle. ZG'yi iyi söyledin ya. Bi bağlantı bulmaya çalışayım bakalım. Bakarsın satar falan alırız yani. 321 olacağına, 240 olsun, temiz olsun bizim olsun. Manifold, gaz kelebeği, benzin pompası zart zurt değiştirip eu yaparız ne olacak sanki. Değer..
    Aynen illa 321 olacak diye aramayın zaten geçmişi güzel olsun(kazası olmasın,değişeni olmasın), yorulmamış olsun e36 M3 olsun hertürlü keyifle binersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen illa 321 olacak diye aramayın zaten geçmişi güzel olsun(kazasız olmasın,değişeni olmasın), yorulmamış olsun e36 M3 olsun hertürlü keyifle binersiniz.
    kazasız olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız olmasın
    z harfini fazladan yazmışım yanlışlıkla
    Uyardığınız iyi oldu kazası olmasın yazıyordum

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW M Serisi M3 1995 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 57114556

bu araçla ilgili bilgisi olan varmı gerçekten temiz duruyor tek sıkıntı otomatik olması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eleanor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW M Serisi M3 1995 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 57114556

bu araçla ilgili bilgisi olan varmı gerçekten temiz duruyor tek sıkıntı otomatik olması
    Otomatik olmasa zatne orada olmazdı araç US version. 240 hp.. Ama temizlikte üstüne olmadığı belli.

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik olmasa zatne orada olmazdı araç US version. 240 hp.. Ama temizlikte üstüne olmadığı belli.
    evet müzelik araç gibi.peki manuele çevirmek zor ve masraflımıdır.motor kondisyonuda iyise bence diğer m3lerdense buna binmek çok daha zevkli olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    US Spec e36 Otomatik M3'ler sadece 6 ay üretildi ve bu araçlar dünyada sayılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    US Spec e36 Otomatik M3'ler sadece 6 ay üretildi ve bu araçlar dünyada sayılı
    bence hata yaptıklarını 6 ayda farketmişler. yoksa akıl işi değil yani onu üretmek

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RUF 99 olarak sözü edilen aracın direksiyon simidi orjinal değil. Bu direksiyon 1995 - 2000 yılları arası üretilen standart 3 kollu spor direksiyon. M3'ün standardında yada opsiyon listesinde bu direksiyon ve airbag hiçbir zaman olmadı. Sağ airbag'de işlem görmüş kapağından belli. Eğer biri bu arabanın direksiyonunu zevk için standart üç kollu direksiyon ve airbag ile değiştirmediyse geriye tek bir ihtimal kalıyor o da aracın açılan airbagleri sonrası büyük göbekli M direksiyon airbag'i takmak yerine çıkma olarak standart üç kollu direksiyon ve airbag takıldığı.

Model yılı itibariyle çok önemli değil ama arabanın deri döşemeleride yenilenmiş. Fabrika çıkışı deriler değil üzerindekiler.

Edit: Deri döşeme bilgisi
    o direksiyon e36 m3 gt nin orjinal direksiyonudur opsiyoneldir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O direksiyon BMW'nin standart 3 kollu spor direksiyonu. BMW o direksiyonu evet M3 GT'de kullandı ama sonuç olarak M3 GT için özel üretilmiş orjinal bir direksiyon değil. Ancak M3 GT limited edition bir araba ve burada konumuz özel seriler değil. BMW normal seri M3 üretiminde O RUF 99'un üzerindeki standar 3 kollu direksiyonu hiçbir zaman kullanmadı ve opsiyon listesinde sunmadı. Geriye tek seçenek kalıyor o da o direksiyonun o arabaya sonradan uydurulduğu.
    Sayın Kaan M3 Ayrıca madem bu kadar biliyorsun söyleyiniz bakalım o M3 GT'de kullanılan direksiyonun çok küçük bir detay farkı vardır nedir acaba? Bu arada RUF 99'un üzerinde takılı olan sonradan gelme spor direksiyonda o küçük detay mevcut değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)