2 sorunada cevap vereyim.
1.si o renk tr de bulamassınız.çünkü dealer olarak çıkan ilk modellerden fakat ebay i takip ederseniz alabilirsiniz.Ama turuncu,yeşil ve gri renkleri mevcut şu an piyasada.gg yede düşüyor bazen ama yüksek fiyatlı gidiyor.geçen sefer m3 csl siz aldınız galiba erse abiden doğru mu?
2.si gmp markasının kinesis model jantları var kadıköydeki modelcide olması lazım halen
Kafam başka yere gitti yüz kere düzeltiyorum yaw
dediğim gibi tahtakaledeki veya kadıköydeki modelcide jant bulabilirsin.Erse abi 250 kaat istiyodu bende gittim usadan aldım mecburen o kadar veremem o modele.hea unutmadan siyah gt3 rs kadıköydeki yerde var dediler bi gidip bakarsan bulabilirsin.istersen mekanın msn adresini vereyim kendin sor gitmeden
saolasn kardesm bızde warben sen nerden aldn dıe merak ettm porsche serwıslernde felan satılıo oo sıyahgları ondan sordm
Amerikada arkadaşım vardı ebayden alıp ona gönderdim oda getirdi bana...Var mı toplu foto seninkilerin?
arkadaslar bende bu hobıye gırmeye karar verdım. Boyama sok tak fln.. Atolye kuruyorum. Bu iş için gerekli malzemelerin nerden ve ne alıcagıma dair bilgileri ayrıntılı olarak anlatabılecek birını arıyorum. bu konuda yardım edebılcek arkadaslar beni msn e eklesin ordan konusalım. tesekkurler... gurselsunbul@hotmail.com
neye giriosun gursel
Rc mi
Die Cast mi
Model Maket mi
KA Style
Ben elimden geldiği kadar anlatayım istersen ekledim msne
1 takım daha mı lazım yani doğru mu anladım?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)