almışken tam olsun 4-4ük diyorum ama 2, 1den fazla..
ben durmam bide rahat bırakmam arabayı kapısını açarım içine bakarım direksiyonla uğraşırım vın vın sürerim...![]()
almışken tam olsun 4-4ük diyorum ama 2, 1den fazla..
ben durmam bide rahat bırakmam arabayı kapısını açarım içine bakarım direksiyonla uğraşırım vın vın sürerim...![]()
200'e 2 tane Maisto+W115 bulamazsın.Anca 2 tane Maisto alırsın.Onların da detayları seni memnun etmez.
W115'i Autoart üretti ayrıca ve önceki sayfalarda da yazdığım gibi en kötüsü şu anda 250-300 TL'den aşağı gitmiyor.
Koyduğun araç güzel de.Sen ne istediğini bilmiyorsun daha.Önce hangi markayı istediğine yoğunlaş.Yoksa Lamborghini,Porsche,Mercedes-Benz diye gidersen işin içinden çıkamazsın ilk etapta.Alakalı alakasız bi dünya model alırsın;boşa masraf edersin.İşin sonunda memnun da kalmazsın aldığın araçlardan.
Senin gibi başta böyle çeşit çeşit araç alıp ta daha sonra bir bir satan çok insan gördüm..
teşekkür ederim bilgiler için.
benim listem aslında şu:
tüm lambolar
klasik mercedes-bmwler
z3 m coupe
porsche 911 turbo+959
superleggerayı 70 tlye sitede satıyo arkadaşımız maisto.
geri kalan 130-150yede maisto w115 bulurum diyorum.
yalnız 959u görünce o kadar kusursuzki aklımı çeldi.
tekrar teşekkürler.![]()
Klasik Mercedes'ler dedin;orada dur derim.2 senedir koleksiyon yapıyorum ve ben de Mercedes-Benz topluyorum.Her ay nerdeyse 1 model almama rağmen daha hâlâ eksiklerim olduğu gibi;bu eksiklerden bazısı da maalesef piyasada karaborsa.Mesela 190E Evo II..
Lambo'lar ayrı bir dünya.Aynı kasanın çeşit çeşit versiyonu var.Farkları ise jantları-kuşakları-renkleri..
Keza Bmw'ler de öyle.Allah'tan klasik istiyorsun.Yoksa güncellere de girmeyi düşünüyorsan işin bir hayli zor.
959 güzel.Ama madem klasik sevgin daha fazla bence elindeki 200'e Autoart'ın 1964 model Porsche 911'ini alarak başla bu işe.Detayları muazzam olduğu gibi bence kasası da 959'dan daha güzel bir alet.
Maisto'nun ise W115'i yok.Sanırım 280 SE'sinden bahsediyorsun ki onu da tavsiye etmem.
Ayrıca bir önceki sayfada da tavsiye ettim.Bmw'lere niyetin varsa güncel kasalara şu anda CYG'de M6 Cabrio'lar 75 TL kampanyalı olarak satılıyor;bilgine..
118 AutoArt Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evo II - Hobi ve koleksiyonluk model araçlar sahibinden.com'da
görünce hemen ekliyim istedim gerçekten mükemmel......
Ama abi yakın bir zamanda yeniden üretilecek.Bunu da gözardı etmiyorum fiyat kıstasında.Zira E30 M3'lere 400-500 verenler oldu.Şimdi taş çatlasın 250 TL'ye yeniden piyasaya sürülecek.CYG önümüzdeki aylarda geleceğinden bahsetti ve ben de grisinden alacağım.Onun hesap;190E Evo II'de o tip bir modeldir benim gözümde.Ederi max. 250 TL.![]()
1/32 Mazda RX-7 Kendi Yaptığım Restorasyon Çalışması![]()
lexus lfa seriside elime ulaştı
hala yeşil balboni aramaktayım duyan gören yokmu yaw kaç aydır bulamadım
Mercedes-Benz CLK DTM AMG
Tavanı kendim siyah folyo ile kapladım.Detaylı çekimler gelecek.
Bir de model oldukça güzel.Fiyatı da şu anda CYG'de 90 TL.İlgilenenler tükenmeden almalı.![]()
yaw otobusler cok fenanerede bu otogar rahmi? kimidir detay varmı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Serkan çok fazla detayını bilmiyorum diecast forumlarında gezerken rastladım.Biraz düzensiz ama adam güzel diorama yapmış helal olsun.
DIECASTR - MODEL ARABA KOLEKSİYONERLERİ BULUŞMA NOKTASI • Konuyu görüntüle - BUNU YAPABİLİR MİYİM?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)