1:18 Amerikan temasını bozduktan sonra yeni tema arayışındayım.kafamda 3 farklı tema var bunlardan hangisini önerirsiniz?
1:18 Nissan Skyline - Honda modelleri - Hot hatch teması
1:18 Amerikan temasını bozduktan sonra yeni tema arayışındayım.kafamda 3 farklı tema var bunlardan hangisini önerirsiniz?
1:18 Nissan Skyline - Honda modelleri - Hot hatch teması
Bendede 9-10 tane 1/43 var ama satmak istiyorum 1/18e geçiş yapıcam, çok keyifli oluyor izlemek![]()
Peugeot 306 GTI
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Rc model garajım
![]()
1/18 106 gti arıyorum arkadaslar yurt dışından alan arkadaşlar var ise yardimcı olabilirler mi
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Web sitesinde olmayıp ellerinde olabilir bi konuş Bestel ile baya bi Peugeot var
MODEL ARABALARIMIZ
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Uzun zamandır model almıyordum. Ta ki Otto Models - Fiat Coupé haberini görene kadar.
Çocukken 16V versiyonunu görüp, binme şansım da oldu. Bir müşterimiz 1996 senesinde biz 725 milyona 1996 Kartal S aldığımızda 2 milyar gibi bir rakama (yaklaşık 3 Kartal S parası) bordo renkli Fiat Coupé 16V almıştı, araç tırdan inip dükkana gelmişti. O sayede gördüğüm, sevdiğim, ilgi duyup hayal kurduğum bir araçtır. Çocukluk işte..Hâlâ da beğenirim bu aracı ama.
Gelelim modele. Model resin. Hiçbir yeri açılmıyor doğal olarak. Otto gayet güzel modelleme yapmış. Camlardaki siyah şeritlerin kalınlığı hariç. Ve bu noksanlık tüm modellerinde var.
Far, stop, logo dekalleri vs. iyi. Paketten ayrıca yedek "20V" logoları da çıktı.
Güzel bir dış mekan çekimini hak eden bu model, şimdilik bu şekilde çıkıyor karşınıza.
![]()
Yeni aldığım,modifiyesine hemen başladığım Paudi Üretimi Volkswagen Polo.Sunroof ve dikiz aynaları katlanıyor 5 kapı ve kaput açılıyor.
Modifiyeye şimdilik jant,lip ve ufak tefek stickerlarla başladım.Devamı gelecek
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
Yine benden sonra yazan olmamış
Buda garjımdan bir kaç model.Saxo'nun rengi gri idi kırmızıya boyadım ve ilk fotoğrafı sayılır...
![]()
Sağolun teşekkür ederim.Bu modeli bende ki Norev Sciroccoyla takas yaparak aldım.Üstündeki parçalar farklı farklı eski modellerimden kalan parçalar.Lipi eski modellerimin alt tablasını keserek yaptım.Jantıda 2004 yılında hediye gelen Maisto üretimi Audi TT'nin jantları.
Nitro aracimda ilk kalkista bogulma oluyor . Nedendir 21 c engine . Ilk kalkista 2-3 saniye boguluyor sonra normale donuyor. Yavaslayip duruyorum gaza bastigimda tekliyor tekliyor sonra yine aciliyor . High speed needle low speed needl ile mi ilgili . Eger oyle ise hangisinden kaynaklaniyor . Ayarim iyiydi sonra *** varmis gibi burnunu soktum zirt etti ....
Şu an 5 kullanıcı var. (1 üye ve 4 konuk)