Bunlarda bendekı die cast larResimler kötü biraz ama benım makına çekımı ancak bu kadar çıkıyor..
Modellerde bazılarını çektım..Toplu bir şekilde..
Serhat fotolara iyi bak
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Elindeki E36'nın kıymetini bil abi..![]()
arakdaşlar ben resimdeki aracı bim den aldım bununla beraber 7 8 tane aldım ama bunların devamını hiç görmedim gören varmı?
Uploaded with ImageShack.us
S'OZ FOCUS sold
pepecura bimden nezaman aldın kaça aldıniyimiş beğendm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
buda benim araç arkadaşlar kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalıştım hobi olarak![]()
alçaltma
kaput, jant ve tavan boyama
stickerlar
cam görünümlü sticker
tavan karbon kaplama
far içi boyama ve stop içi boyama
motor konusunda bir şeyler yapıcaz pederle bakalım
VE ARKADAŞLAR EGZOZ VE JANT LAZIM JANTIN ÖLÇÜLERİ LASTİK İLE BERABER 82 MM SADECE JANT İSE 64 MM DİR ARAÇ SANIRIM 1/8 ÖLÇÜLERİNDE UZUNLUĞU 50 CM buna uygun bi jant arıyorum bilginiz olsun ve egzoz arıyorum subaru tipi vs YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR !!!!
edit: arkdaki f1 ise nikko markalıdır yurtdışından hediye geldi
ESKİ HALİ TEMSİLİ OLARAK ŞU SİTEDE VAR ( başka bir kişi tarafından benim değil bu sitedeki araç)
Buda Benim Arabam..!! [ Mitsubishi Evo 8 ]
![]()
[QUOTE=sinan-s;2725756]Bunlarda bendekı die cast larResimler kötü biraz ama benım makına çekımı ancak bu kadar çıkıyor..
Modellerde bazılarını çektım..Toplu bir şekilde..
Serhat fotolara iyi bak
modeller cok iyi sormadan edemiyecem e36 yı satmayı düşünürmüsün acaba
Pilden,metal kalemden v.s kendin yapabilirsin egzosu hazır bulamazsan,ve elin yatkınsa.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Tv ler için anten girişi vardır ya ortasında ince bi cubuk vardır falan biz onu kullanırdık eskiden sonradan bunun kitleri çıktı egzoz setleri satılıı
Ama masraf etmeye değer aracmıdır muallakta. Rc deil sonuç olarakLastik konusunda ona uyucak jant takımı satan bulman çok zor ancak oyuncakcıları gezip kırık dökük depodakilerden uydurmaya çaışcan çnku rc araclarda jantlastik bijon ile takılır. o 6gen şekil yok yanı janttın içine saplama girio üstünü bijon ile sıkıştırıosun.. Görsel amaclı maksimum ne yapılcakca yapmışsın zaten
vitrini süslesin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)