Bunlarda benden, bir kaç kare.![]()
Bunlarda benden, bir kaç kare.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
mercedes vitrin efsane olmuş bravo
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
1/18
1/24
1/32
Bu ölçeklerde alınabilecek en kaliteli markalar nelerdir arkadaşlar koleksiyon aracım yok gibi bir şey sadece evde bir tane evo var mavi 1 tanede sarı audi tt var 1/36 ölçekli kinsmart marka şimdi 1/24 ve 1/18 model toplamaya başlayacağım hangi markalar alınır hangileri alınmaz fiyatlarda çok yüksek ebaydan almayı düşünüyorum başka uygun yerler var ise önerebilir misiniz birde araçlar özellikle sıfır olmalı
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
1:18 diecast olarak Autoart - Kyosho - Norev gibi markalar kalitelidir, resin (kapılar,kaput,bagaj açılmaz) olarak otto - gtspirit gibi markalara yönebilirsin.
Dolar-Euro yüksek ebayde de aşağı yukarı TR fiyatlarına gelir şu sıralar.
istanbul kadıköy cyg hobiden alışveriş yapabilirsin. bazı ürünlerine linkten bakabilirsin. fiyatlar hakkında yorumun olur
http://www.sanalpazar.com/urunalin__selcygkoleksiyon
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Nihayet vitrine geçiş yaptım. Evde anlamsızca kaybolan Otto Fiat Coupé hariç tüm modellerim yerini aldı.
---------------------
@Berk007
Abi GT Spirit'ler efsane duruyor. Çok güzel. İyi günlerde sergilemen dileğiyle.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Ist daki evimiZe hirsiz girmis ve 8 senedir topladigim diecastlarimin hemen hemen hepsini calmis. Allah bin turlu belasini versin.
@serhat abi vitrinin harika olmuş. şu an ilham verdin banayeni işin de hayırlı olsun
![]()
Yok sigorta fln giden gitti. iki tane 1/18 modelim vardi ciddi para verdigim ( gtr34 ve 350z ) neyseki onlari almamis gek avuntum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)