ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS
Buda 106 RAllyenin son hali.Dikiz aynalarınıda boyadım artık tam gti oldu
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Beyler diecast model araçlar için vitrin nerde kıme yaptırabılırım...
İkea detolf var ama maks.12 araç alıyor...Yetmez bana...
106 gti yok mu uygun satansıfır da olur bulabileceğim bir yer var mı
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Çok özür diliyorum, konuyu böyle işgal ediyorum kusuruma baknayın. 9 yaşında oğlum rc araç isteyip duruyor. Baba bu sefer jeep al diyor. 2. El satanlar var ama ne derece güvenilir bilmiyorum. Ama alacağım monster veya buggy Bizim kerataya fazla dayanmaz onu biliyorum. Çok pahalı olmasın derim ama uygun fiyatlı bir makine denk gelirse almak isterim. Hatta tt üyeleri olarak sizin elinizde var ise değerlendirelim. Yardımlarınızı bekliyoruz.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
abi 9 yaşında bir cocuga sağlam bir araç vermek cok mantıklı olmaz piyasada sıfır hsp ler var google a yazarsanız site cıkacaktır ankara dan ordan bakabilirsiniz fiyatları uygundur yedek parçası ucuzdur.. ömürlük bişeyler olsun dersende bende mevcut 17 tane araç var ama geneli 1000 tl civarı yarış araçları![]()
Japonyadan bir araç geliyor süpriz ve hayalini kurdugum araç geldiginde paylaşacagım şuanlık süprizolsun marka model![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Ben honda diyorum![]()
Poloda bi kaç değişiklik yaptım...
Buda bugün aldığım yeni modelim Fiesta mk7.Rahat duramadım hemen egzoz ve jant ile başladım...
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Valla şu rc le yıllarımızı eskittik anasını satim karabatak gibi ya iliğimi kuruttu kumardan daha tehlikeli namuzsuz ama özlemiyor değilim, videoyu izledikçe yıllarım geldi aklıma. Adamların pazarları acayip geniş silecek sistemi bile var bizde nasıl çalıştırırız diye düşünelim anasını satim imkana bak biz pil gelecek diye 30 gün kargo beklioduk![]()
DR. OWL
bende de RC Drift araci vardi 3-5 fotograf paylasiyim. Kepleri tamamen ben boyadim egsozlar vs ben taktim hepsini
![]()
Kız arkadaşım bunu almış bana. Baktığım kadarıyla en küçük detaylar bile var. Yapması kolay oluyor mu?
Bir soru daha sorayım yukarıdaki modeli toplamadan önce boyamam mı lazım yoksa tamamen toparlayıp mı boyayayım? Birde kötü boya yaparsam ne yapacağım?
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)