Yurtdışından getirme işleminde kim yardımcı olabilir.auto art 1:18 modelleri için.nerelerden bakmalıyız sadece ebay mi . başka alternatif warmıdır
Yurtdışından getirme işleminde kim yardımcı olabilir.auto art 1:18 modelleri için.nerelerden bakmalıyız sadece ebay mi . başka alternatif warmıdır
Güven konusunda hiçbir sıkıntı yok. Üstelik kargolama işini oldukça iyi yapıyorlar. Şayet ellerinde fazladan varsa da modellerle ilgili borşür, kitap vb. mutlaka koyuyorlar kutuya. Ortalama 2-3 haftada geliyor Türkiye'ye kargo.
Standart adres bilgilerini giriyorsun siteye alışverişini tamamladıktan sonra. Ayrıca mesaj kutusu var orada, oraya Almanya'da uygulanan "%19 VAT" adı olarak geçen verginin fiyattan düşürülmesini yazarsın, böylece model fiyatı üzerinden %19 düşüş gerçekleşir fatura kesilirken. Çünkü Türkiye'ye gönderim yapılacak.
26 Euro kargo ücreti var. DHL ile Türkiye'ye geliyor ve DHL takip numarasını mail atıyorlar sana. Türkiye'ye geldikten sonra PTT kanalı ile ulaşıyor.
Edit olmadığı için yeni alıntı yaptım. W115 Autoart ise bulunmaz hint kumaşı pozisyonunda şu anda ve sahip olduğum W115 vw W114 Coupé'ler tek başına 1.000'er TL fiyat gördü ama satma amacım olmadığı için satmadım.
Elinde AUTOART W115-W114 olan da eğer kutulu, yıldızı sağlam ise en aşağı 750 TL'den kapı açıyor. Bildiğim kadarıyla da şu arada elinden çıkaran yok.
Sunstar'ın W115'leri vardı ama AUTOART kadar detaylı değil "bana göre". Lâkin onlar da 400-500 civarında geziyor.
Sunstar yeniden farklı renkle üretim yapacak. Siteleri takip edin, sıfır alın derim. 300-350 bandında çünkü şu anda sıfır Sunstar'lar.
İkinci el almayı düşünüyorsanız biraz zor, çünkü 2 markanın da modeli yok neredeyse piyasada.
Bekleyip sıfır almak en mantıklısı bence şu fiyatlar karşısında.
Teşekkürler dediğin gibi bulunmaz hint kumaşı sanki
Bekleyelim madem deiğin gibiyse
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Arkadaşlar geçen temmuz ayında 2 tane sarı b5 rs4 düşmüştü ilanlara alamadım, çok pişman oldum var mıdır çevrenizde elinde olan satmak isteyen?
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
İki modelde satılıktır.Kutulu ve ikiside sıfırdan farksız.Tertemiz modeller.
AA lamborghini gallardo superleggera 1/18 155 tl
Kyosho Nissan GTR 1/18 400 tl.
yav bı araba alıcam parası hazır herşeyi hazır yardım edıcek bı adam bulamadık herkes bahane uretıyor yokmu bı yardım edıcek ınsan evladı ya sırf kredı kartım olmadığı için alamıyorum
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)