Şunu ısrarla istiyorum. Fiyatı yüksek mi sizce?
http://www.ebay.es/itm/FERRARI-F2012...item1c2d1166b9
FERRARİ F310B MİCHAEL SCHUMACHER 1997 MİNİCHAMPS - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 105082309
bunla kıyaslarsak fiyatı cok cok iyi![]()
@sasuta :
verdiğin linkeki her sayfayı tek tek inceledim valla ... eline hayal gücüne sağlık ... harikanında harikası olmuş.. fevkaladenin fevkinde yani![]()
Beğenmenize sevindim arkadaşlar. Aslında şu anda 1/4'ü bitmiş durumda. Planladığımda 3 kat garaj ve en üste de bir villa maketi düşünmüştüm lakin şu an için vakitsizlik ve uygun yer olmadığından tek katla idare ediyorum![]()
arkadaşlar bir sorum daha olacak. 1967 chevrolet impala 4 kapı siyah bulabilir miyiz ? supernatural dizisini biliyorsanız neden istediğimi anlarsınız zatengolfler seri olacağı için önce impalayı almak istedim. ölçeği farketmez bunun, pek bulabileceğimi zannetmiyorum zaten, o yüzden ölçeği önemsiz.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
sirkeciden cağaloğluna doğru çıkmaya başlamadan sol tarafda küçük bi modelci var.. vitrininde ışıklandırılmış modeller var ve norev modelleri çoğunlukta.. adını varsa sitesini falan bilen varmı ?
@sasuta :
Hocam elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Sizin çalışmanızı görünce benimde kendime bir diaroma hazırlayasım geldi. Vize haftasını bitirdikten sonra bende ufak bir çalışma yapmayı planlıyorum. Modellerim çoğalıyor sergilemeye güzel bir yer lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)