Buda benim RC e30 um şase Ota R31 replika
kep hpi e30
şimdi komple satıldı dağıldı ayrıldım yavrumdan![]()
alan arkadaşlara hayırlı olsun buyrun resimler
RAT - GERMAN - HELLA MELLA CELLA NE VARSA BÜTÜN STYLE LAR
![]()
Buda benim RC e30 um şase Ota R31 replika
kep hpi e30
şimdi komple satıldı dağıldı ayrıldım yavrumdan![]()
alan arkadaşlara hayırlı olsun buyrun resimler
RAT - GERMAN - HELLA MELLA CELLA NE VARSA BÜTÜN STYLE LAR
![]()
3 mm lik çubuk demirleri uygun ölçülerde kestim,
o sepetin altındaki telli kısmıda UH-1 tipi helikopterin cam koruma kısmından almıştım kullanılmıyordu çöpten çıkarmıştım pederin işyerinde
ayaklarıda yamulttum elimle daha sonra en uç noktalarınıda bi plastik parçasını dikdörtgen şeklinde keserek demire yapıştırdım
yapışkan şu ucuzlukçularda satılan sprey+yapıştırıcı olan cinsten istediğim şekilde yapıştırıcı döküp spreyi hızlı sıktım şekil verdim az çok
konuyu biraz inceledim de çok sağlam koleksiyoncular var maşallahben de şimdi vw golf serisi yapmak istiyorum. mk1'den mk7'ye kadar. mümkünse normal versiyonlar, olmazsa gti da olur. 1:18 ya da 1:24, 18 daha makbule geçer tabi. nerelerden buluruz, üretildiler mi bilgi verebilirseniz çok iyi olur. mk5'ler bolca bulunuyor fakat özellikle mk1 ve mk2'nin esamesi okunmuyor herhalde hiç göremedim. bir de mercedes w124 bakınıyorum. bütün bunları Türkiye sınırları dahilinde alabilirsem süper olur tabi
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Die Cast Model Araç Scirocco Bulabilen varmı ? Ben sahıbınden de 1 kere gorebıldım oda 2 saat ıcınde ben alana kadar satıldı
mk1 ve mk2 hem gti hem de normal olarak mevcut, üreticileri Norev ve Otto. Türkiye'de de satışta, sahibindende var
1:18 scirocco da var satışta:
VOLKSWAGEN SCIROCCO 2.0 TSI - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 95905902
VW Scirocco 1.18 Norev RC Mavi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 103351272
http://www.cyghobi.com/norev-volkswa...8-urun346.html
bu arada birde ekleme yapayım. daha önceden minichamps in focus rs leri ile ilgili sormuştum, cevap alamamştım. 15 aralıktan sonra az sayıda rs500/mat siyah) modeli gelecekmiş, fiyatı yaklaşık 300tl olacakmış. istenirse aynı fiyattan standart rs de getirilebilinirmiş
norev 1:18 mercedes s600 var bende, dış kısım birebir aynı. kaliteli hissettiriyo ve gerçekten ağır. üründe karşılaştıklarım:
-öndeki yıldız aldığım gün koptu, pamuk ipliğine bağlı gibiydi.
-arka logo da kısa zaman sonra düşüverdi.
-sol ön kapı içindeki kaplamanın orta kısmı çıktı ve kapı içine düştü. çıkaramıyorum ve tekrar oturtamıyorum yerine.
-sol ön tekerlek öne ve arkaya çok zor hareket ediyor.
-sağ farın camı da düştü.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
yok kardeş norev'in kalitesine yine de güveniyorum. ufak detaylar aslında sorun çıkan kısımlar, önemli değil. gerçi detaycıyım önemli benim için ama o kadar da olsun diyorum. sonuçta w140'ı daha iyi üretmiş bi alternatif model yok. beğendiğim bi model üretsin, yine norev olsa alırım.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Ooo super oldu bu , su kirmizi olani ben ayirtiym bu haftasonu kesin aliyorum. Cok tesekkur ederim arkadaslar![]()
mavi olan ilanda tekerlekler bmw modelden takılma herhalde birde adam tekerlekler oynamıyor yazmış yapıştırılmış galiba
Kendi yaptığım Diecast Home Garage
SaSuTa: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" (Finish/s10)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)