Bunlarda benden olsun. Biri arabamda diğer oğlumun garajında
![]()
Bunlarda benden olsun. Biri arabamda diğer oğlumun garajında
![]()
Ben de yıllar yıllar evvel aldığım ve bir kenarda sakladığım modelleri sizlerle paylaşmak istedim. Resimler arşivden olduğu için bazıları düzgün değil, bunun için şimdiden özür dilerim.
Model fiyatlarından dolayı yenilerini eklemek benim için hayal oldu tabi
Autoart'lar:
![]()
@Skyblade Turuncu Porsche Welly'nin mi?
@imprezaWRC Hayır, o da Autoart.
yine hotwheels yine hotwheels![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Yine şaşırmadım![]()
City iyimiş zamanında autoart ınkini alıcaktım moto compo verıyordu yanında almadık
DR. OWL
Cumartesi bende Nezih'te bakınırken baktım Nissan'lar duruyor R30 ve GTR33'ü aldım. Biraz standı karıştırdım ama GTR35 göremedim, deli deli bakışlara fazla maruz kalmadan bulduklarımı ödeyip hızlı adımlarla Nezih'ten çıktım.
Yanlız benim aldıklarım malesef kutusunda durmuyor, kısa boylu birisi tarafından özenle çarpıştırılıyor![]()
Kinsmart, Welly...vs gibi heryerde bulunabilen diecast'lerden var elimde ve birkaç tanesi yere düşme neticesinde boyaları döküldü, çıplak metal gözüküyor. Dökülen boyalarını nasıl rötüşlayabilirim? Revell'in veya Tamiya'nın boyaları ile fırça ile rötüş yaparsam kalıcılık nasıl olur?
Kokusuz, çabuk kuruyan, fırça ile uygulanabilen bir boya lazım. Çok aman aman bir görüntü veya düzelme peşinde değilim.
Konu imprezaWRC tarafından (20-05-2018 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Satlikmi @Ebubkr
"Wagen"thusiast
Bu herifler 1/18 ölçekte el yapımı treyler, dorse, çekici vs. yapıyor. Her denk geldiğimde hayran kalıyorum. Ama çok para tabi ki
mike_neagu5 | eBay
![]()
İşyerinin bir köşesine dekor olarak yerleştirdiğimiz Mercedes. Far ve stop kapakları ile ön kapı çıtasını sıpa sökmüş. Ürünün genel kalitesi vasat ama çok uğraşılmayacaksa yeterli.
GLK 300 4MATIC (1:18 WELLY)
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)