CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı çok teşekkür ederim. Schleich marka ürünler var dediğin tip dükkanlarda onlarda ölçek uymuyor büyük kalıyorlar. 3d birkaç kişi ile konuştum , 2 figüre 3bin tl istediler. American diorama figürleri 3bin tl değil. saçmaladılar yani... has onlarda haklı herşey çok pahalandı , yok flenmenti yok bilmem nesi... Başkan bir kaç gün gecikmeli yazıyorum kusuruma bakma ancak dediğin gibi 1:18 ölçeklileri yoktu, hatta %99'u ölçeksizdi.
Bcaner Nickli Üyeden Alıntı Başkan bir kaç gün gecikmeli yazıyorum kusuruma bakma ancak dediğin gibi 1:18 ölçeklileri yoktu, hatta %99'u ölçeksizdi. çok teşekkür ederim ayaklarına sağlık
médiocrité partout
iborpm Nickli Üyeden Alıntı Çok uzun zamandır bu işe başlayasım var ama hem çok bilgim olmadığından (hangi markadan alınır vs.) hem de ciddi bütçeler lazım olduğundan çekiniyorum. Varsa tavsiyeniz şu markadan başlanır uygun bütçeli vs. duymak isterim gerçekten. Tavsiyem bence başlama.
Schumi.Projects 106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI Never drive faster than your guardian angel can fly 106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi Nickli Üyeden Alıntı Tavsiyem bence başlama. Hahaahaha tamamdır abi tavsiyeni dikkate alayım
her şey zamanına aşıktır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları