Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Önce başalamak istediğiniz ölçeği belirleyin mesala 64 ölçek benim daha çok hoşuma gitti bütçeme falan daha çok uyuyor diye sonra üretici tavsiyesi vermek 18 ölçek için zordur çünkü her üretici her modeli yapmıyor atıyorum ben size otto yu öneririm ama siz amerikan araçları toplayacaksınızdır olmaz gibi gibi tamamen bu iş öneri değil kişisel zevk ve maddiyat olarak ilerliyor. Ama ben avurpa ve japon araçları alacam 1/18 alacam derseniz otto- Gt sipirt öneririm solidoda bazı modelerde güzel bazı modelerde çok kötü olmakta inceleyip almak gerekir
hastalıklı bir iş.
1/64 en mantıklısı , hem bütçe yormuyor , hem çeşit bol (figür araba aksesuar) , hemde çok güzel dioramalar çıkıyor...
médiocrité partout
Minigt - kaido geri kalan üreticiler içinde istediğiniz modeli yakından incelemenizi tavsiye ederim çünkü 64 ölçekte her model bir birinden farklıdır. O da şöyle atıyorum x bir üretici çok kötüdür ama mercedesi çok iyi yapıyordur gibi 1/18 gibi üretici kısıtlılığı 64 de bulunmuyor çok fazla üretici ve seçenek mevcut bu yüzden bir bir görüp inceleyip almanızı tavsiye ederim. Ama bana bir model üreticisi önerin derseniz kaido ve mini gt yi öneririm asla pişman etmez ve yarın ben bu hobiden sıkıldım dediğinizde değerlenmiş bir şekilde satabilirsiniz.
yurtdışından alacaksanız carmodel takip edebilirsiniz. sıfır alacaklarınız lider model / türker kusav - izmir den alabilirsiniz, çok düzgün esnaf. eski üretim alacaksanız facebook grupları var ama referansı olmayan satıcıdan almayın, üç kağıtçı çok fazla.
benim tavsiyem, ölçek yerine tema belirlemeniz. sokak arabaları, klasik arabalar, jeger temalı arabalar vs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)