Evet güzel indirim yapmışlar ama alabileceğim modellerden göremediğim için değerlendiremedim bu fırsatı. Bugatti gelince atarsın buraya artık abi gözümüz şenlensin
Abi birinde pandem r32 var böyle rengi değişik yeşil gibi ama yeşilde değil ignition satsa direk alacağımda vermiyor adam![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şu modeli bilen varmı ?
her yerde 400-500 dolar ama fotolarda *** gibi görünüyor..
Just a moment...
médiocrité partout
Abiler arkadaşlar kalite olarak otto mu norev mi gt spirit mi sizce? İki modelde elimde yok kıyaslayamadığım için size danışmak istedim. Biri resin biri diecast onun farkındayım ama diecast olması daha iyi gibi iç detaylar konusunda. Sizin fikirleriniz nedir? Araç e46 m3 olacak. Norevde de bnr32 bulamadım üretimi yok sanırım otto bnr32 nasıldır? Yoksa iki katından fazla verilip autoart mı tercih etmeliyim?
sanırım lisanssız üretim yapan firmalardan birisi, çok bilgim yok ama benzer modeli başka üreticilerde daha başarılı olarak denk gördüm.
gts'de e46 m3 yok bildiğim kadarıyla. yeni çıkaracak 1:8 olarak o da 50-60k bandında falan gelir zaten fazla büyüknorev 46 ile otto 46 arasında bence otto çünkü kalıbı çok daha başarılı. norevin farları garip, ottoya göre daha yüksek duruyor yanyana koyunca. r32ye gelince imkan varsa tabiki aa ama otto da kötü değil. aa alacaksanız da düz r32 yerine wangan tavsiye ederim.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Minichamps 1/18 bmw alpina satacağım piyasadan uygun rakama sıfır kutulu, toplayan varsa konusalim
Livestrong
AA bi tane ilanda r32 polis aracı var onu alabilirim tam bütçeme uygun. Wangan modeli çok güzelmiş ama bir tık aşıyor beni hatta bayağı aşıyor. Düz otto yada aa polis modelini tercih edeyim o zaman.
Abi r32 alacağım muhtemelen ya 2. el aa polis aracı olacak yada liderden sipariş geçeceğim midnight purple bulsaydım direkt alırdım otto'da ama üretimi yok maalesef. Şu nsx bi gelseydi iple çekiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)